جانشین پیامبر (ص) در شهر هنگام غزوات ایشان چه کسانی بوده اند؟
نام تعدادی از جانشینان پیامبر (ص) در زمان غزوات پیامبر (ص) در ذیل می آید. البته باید دقت کرد که برخی از غزوات پشت سرهم واقع می شدند، و لذا یک نفر در مدت چند غزوه به عنوان جانشین در مدینه حضور داشته، و گاهی غزوه ای مثل غزوه احزاب درخود مدینه اتفاق می افتاد که نیازی به جانشین نبود،لذا نباید انتظارداشته باشیم که نام 26 یا 27 نفربه تعداد غزوات پیامبر(ص) را ذکرکنیم: 1- جنگ بدر: عبدالله بن امّ مکتوم جانشین آن حضرت برای نماز، و ابولبابه عبدالمنذ راوسی،جانشین ایشان درامور سیاسی. 2- غزوه احد: عبدالله بن امّ مکتوم 3- غزوه حمراء الأسد: عبدالله بن امّ مکتوم 4- جنگ خیبر: غیله لیثی. 4- فتح مکه: ابورهم غفاری. 5- جنگ حنین: عتّاب بن اسید جانشین آن حضرت درمکّه 6- غزوه طائف: ابورهم غفاری. 7- غزوه تبوک: محمدبن مسلمه بعنوان جانشین پیامبر(ص)، و علی(ع) به عنوان سرپرست اهل بیت و خویشاوندان پیامبر و مهاجر که پیامبر اکرم(ص) در این مورد به علی(ع) فرمود:(برای اینکارجز من و تو کسی شایستگی ندارد).
عنوان سوال:

جانشین پیامبر (ص) در شهر هنگام غزوات ایشان چه کسانی بوده اند؟


پاسخ:

نام تعدادی از جانشینان پیامبر (ص) در زمان غزوات پیامبر (ص) در ذیل می آید. البته باید دقت کرد که برخی از غزوات پشت سرهم واقع می شدند، و لذا یک نفر در مدت چند غزوه به عنوان جانشین در مدینه حضور داشته، و گاهی غزوه ای مثل غزوه احزاب درخود مدینه اتفاق می افتاد که نیازی به جانشین نبود،لذا نباید انتظارداشته باشیم که نام 26 یا 27 نفربه تعداد غزوات پیامبر(ص) را ذکرکنیم:

1- جنگ بدر: عبدالله بن امّ مکتوم جانشین آن حضرت برای نماز، و ابولبابه عبدالمنذ راوسی،جانشین ایشان درامور سیاسی.
2- غزوه احد: عبدالله بن امّ مکتوم
3- غزوه حمراء الأسد: عبدالله بن امّ مکتوم
4- جنگ خیبر: غیله لیثی.
4- فتح مکه: ابورهم غفاری.
5- جنگ حنین: عتّاب بن اسید جانشین آن حضرت درمکّه
6- غزوه طائف: ابورهم غفاری.
7- غزوه تبوک: محمدبن مسلمه بعنوان جانشین پیامبر(ص)، و علی(ع) به عنوان سرپرست اهل بیت و خویشاوندان پیامبر و مهاجر که پیامبر اکرم(ص) در این مورد به علی(ع) فرمود:(برای اینکارجز من و تو کسی شایستگی ندارد).





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین