پیرترین یار امام حسین ع در کربلا که بود؟
پیرترین شخصی که به سپاه امام حسین(ع)پیوست درآخرین لحظه کی بود پاسخ: پیرترین و مسن ترین شخصی که در آخرین روزها به سپاه امام حسین علیه السلام رسید حبیب ابن مظاهر است که در سن 75 سالگی توفیق یافت جان خویش را در رکاب سید الشهداء علیه السلام فدا کند. حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السّلام هنگام حرکت به کوفه طی نامه‌ای برای حبیب بن مظاهر نوشت: امّا بعد، ای حبیب! تو خویشاوندی و نزدیکی ما را به رسول خدا صلّی الله علیه و آله می‌دانی و ما را بهتر از هر کس‌ می‌شناسی، تو که صاحب اخلاق نیکو و غیرت می‌باشی، پس در فدا کردن جان در راه ما دریغ مکن، تا جدّم رسول الله صلّی الله علیه و آله پاداش آن را در قیامت به تو عطا کند. (اسرار الشهادت، فاصل دربندی، ص 390.) حبیب بن مظاهر علی رغم این که مأموران ابن زیاد برای جلوگیری از پیوستن کوفیان به کاروان امام حسین علیه السّلام راه‌های ورودی و خروجی کوفه را در کنترل داشتند مصمّم شد خود را به حسین بن علی علیه السّلام برساند، لذا شبها راه می‌رفت و روز استراحت می‌کرد تا این که سرانجام در هفتم محرم در کربلا به کاروان آن حضرت پیوست.( اعیان الشیعه، ج 4، ص 554.)
عنوان سوال:

پیرترین یار امام حسین ع در کربلا که بود؟


پاسخ:

پیرترین شخصی که به سپاه امام حسین(ع)پیوست درآخرین لحظه کی بود

پاسخ: پیرترین و مسن ترین شخصی که در آخرین روزها به سپاه امام حسین علیه السلام رسید حبیب ابن مظاهر است که در سن 75 سالگی توفیق یافت جان خویش را در رکاب سید الشهداء علیه السلام فدا کند.
حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السّلام هنگام حرکت به کوفه طی نامه‌ای برای حبیب بن مظاهر نوشت: امّا بعد، ای حبیب! تو خویشاوندی و نزدیکی ما را به رسول خدا صلّی الله علیه و آله می‌دانی و ما را بهتر از هر کس‌ می‌شناسی، تو که صاحب اخلاق نیکو و غیرت می‌باشی، پس در فدا کردن جان در راه ما دریغ مکن، تا جدّم رسول الله صلّی الله علیه و آله پاداش آن را در قیامت به تو عطا کند. (اسرار الشهادت، فاصل دربندی، ص 390.)
حبیب بن مظاهر علی رغم این که مأموران ابن زیاد برای جلوگیری از پیوستن کوفیان به کاروان امام حسین علیه السّلام راه‌های ورودی و خروجی کوفه را در کنترل داشتند مصمّم شد خود را به حسین بن علی علیه السّلام برساند، لذا شبها راه می‌رفت و روز استراحت می‌کرد تا این که سرانجام در هفتم محرم در کربلا به کاروان آن حضرت پیوست.( اعیان الشیعه، ج 4، ص 554.)





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین