متن تصویب نامه ی شورای نیقیه در مورد تثلیث چه بود؟ آموزه ی تثلیث در سال 325 در شورای نیقیه رسمیت یافت. این متن مصوب که هم اکنون در روزهای یکشنبه و اعیاد در کلیسا تکرار می شود چنین است: ما به یک خدا معتقدیم، پدر قادر مطلق، خالق آسمان و زمین و همه دیدنی ها و نادیدنی ها و به یک خداوندگار معتقدیم، عیسی مسیح (ع)، پسر خداوند، متولد شده از پدر، به وجود آمده در ازل، نور از نور، خدای حقیقی از خدای حقیقی، ایجاد شده نه خلق شده (ایجاد شده از روی ضرورت نه خلق شده از روی اراده ی آزاد)، هم گوهر با پدر که به وسیله ی او همه چیز خلق شده، برای ما انسان ها و برای نجات ما از آسمان نزول کرده، جسم و گوشت به خود گرفته تجسم یافته به وسیله ی روح القدس از مریم باکره و انسان شده است. او برای ما مصلوب شده است (در حکومت پونتیوس پیلاطس) تحمل درد کرد، مدفون شد و روز سوم از قبر برخاسته. بر طبق رسالت او به آسمان صعود کرده و در سمت راست پدر نشسته است و با جلال و شکوه برای داوری مردگان و زندگان باز خواهد گشت. فرمانروایی او پایان ندارد. ما به روح القدس، پروردگاری که زنده می سازد و از پدر و پسر صادر می شود و با پدر و پسر پرستش می شود و آن که از دهان انبیا سخن گفته است، اعتقاد داریم. این متن امروزه در کلیسای مسیحیت به عنوان اصول اعتقادی تعلیم داده می شود. با تصویب این بیانیه همسانی عیسی (ع) و خدای خالق تثبیت شد و اب و ابن و روح القدس سه وجود با یک ماهیت شناخته شد.(1) (1) . جلال الدین آشتیانی، تحقیقی در دین مسیح، ص 345.
متن تصویب نامه ی شورای نیقیه در مورد تثلیث چه بود؟
آموزه ی تثلیث در سال 325 در شورای نیقیه رسمیت یافت. این متن مصوب که هم اکنون در روزهای یکشنبه و اعیاد در کلیسا تکرار می شود چنین است: ما به یک خدا معتقدیم، پدر قادر مطلق، خالق آسمان و زمین و همه دیدنی ها و نادیدنی ها و به یک خداوندگار معتقدیم، عیسی مسیح (ع)، پسر خداوند، متولد شده از پدر، به وجود آمده در ازل، نور از نور، خدای حقیقی از خدای حقیقی، ایجاد شده نه خلق شده (ایجاد شده از روی ضرورت نه خلق شده از روی اراده ی آزاد)، هم گوهر با پدر که به وسیله ی او همه چیز خلق شده، برای ما انسان ها و برای نجات ما از آسمان نزول کرده، جسم و گوشت به خود گرفته تجسم یافته به وسیله ی روح القدس از مریم باکره و انسان شده است. او برای ما مصلوب شده است (در حکومت پونتیوس پیلاطس) تحمل درد کرد، مدفون شد و روز سوم از قبر برخاسته. بر طبق رسالت او به آسمان صعود کرده و در سمت راست پدر نشسته است و با جلال و شکوه برای داوری مردگان و زندگان باز خواهد گشت. فرمانروایی او پایان ندارد. ما به روح القدس، پروردگاری که زنده می سازد و از پدر و پسر صادر می شود و با پدر و پسر پرستش می شود و آن که از دهان انبیا سخن گفته است، اعتقاد داریم.
این متن امروزه در کلیسای مسیحیت به عنوان اصول اعتقادی تعلیم داده می شود. با تصویب این بیانیه همسانی عیسی (ع) و خدای خالق تثبیت شد و اب و ابن و روح القدس سه وجود با یک ماهیت شناخته شد.(1)
(1) . جلال الدین آشتیانی، تحقیقی در دین مسیح، ص 345.
- [سایر] واکنش ایران و عراق در قبال تصویب قطعنامه 598 شورای امنیت چه بود؟
- [سایر] چه عواملی در تصویب قطعنامه 598 شورای امنیت سازمان ملل متحد مؤثر بوده است ؟
- [سایر] آیا در نظام جمهوری اسلامی، مخالفت با قوانین و مقررات دولت - که به تصویب مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان رسیده -، جایز است؟
- [آیت الله خامنه ای] اگر صاحبان مؤسسات و شرکتهای خصوصی از پرداخت بعضی از امتیازات مالی و مزایای کارگران مشمول قانون کار که توسط مجلس شورای اسلامی تصویب و شورای نگهبان آن را تأیید کرده است، خودداری کنند، تکلیف چیست؟
- [آیت الله بهجت] در تعارض قوانین تصویب شده در مجلس و شورای نگهبان با فتوای مرجع تقلید، وظیفه مکلف و یا قاضی مقلِّد چیست؟
- [سایر] متن وصیت نامه حضرت زهرا سلام الله علیها را بفرمایید؟
- [سایر] متن نامه ام سلمه به عایشه چه بوده است؟
- [سایر] لطفا متن و ترجمه زیارت نامه حضرت صدیقه کبرا فاطمه زهرا(سلام الله علیها) را بنویسید؟
- [آیت الله خامنه ای] می خواستم بدانم متن وصیت نامه باید شامل چه موضوعاتی باشد؟
- [سایر] در 21 تیر 1361، شورای امنیت قطعنامه 514 را تصویب کرد. چرا ایران این قطعنامه را رد کرد حال آنکه عراق پذیرفت و اقدامات عملی برای آن انجام داد؟
- [آیت الله نوری همدانی] اگر انسان کسی را که در شهر دیگر است وکیل نماید و برای او وکالت نامه بفرستد و او قبول کند ، اگر چه وکالت نامه بعد از مدّتی برسد ، وکالت صحیح است .
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر انسان کسی را که در شهر دیگر است وکیل نماید و برای او وکالت نامه بفرستد و او قبول کند؛ اگرچه وکالت نامه بعد از مدتی برسد وکالت صحیح است.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر انسان کسی را که در شهر دیگر است وکیل نماید وبرای او وکالت نامه بفرستد و او قبول کند، اگرچه وکالت نامه بعد از مدّتی برسد وکالت صحیح است.
- [آیت الله مظاهری] اگر انسان کسی را که در شهر دیگر است وکیل نماید و برای او وکالت نامه بفرستد و او قبول کند، گرچه وکالت نامه بعد از مدّتی برسد، وکالت صحیح است.
- [آیت الله سبحانی] اگر انسان کسی را که در شهر دیگر است وکیل نماید و برای او وکالت نامه بفرستد و او قبول کند، اگرچه وکالت نامه بعد از مدتی برسد وکالت صحیح است.
- [آیت الله سیستانی] اگر انسان کسی را که در شهری دیگر است وکیل نماید ، و برای او وکالت نامه بفرستد و او قبول کند ، اگر چه وکالت نامه بعد از مدتی برسد ، وکالت صحیح است .
- [امام خمینی] جایز نیست برای طلاب علوم دینیه دخول در مؤسسات دولتی که به اسم مؤسسات دینیه تأسیس نمودهاند مثل مدارس دینیه که دولتهای جائر در آنها دخالت مینمایند، و از متولیان گرفتهاند، و یا متولیان را تحت سلطه و نفوذ خود قرار دادهاند، و آنچه با دست اداره اوقاف یا به تصویب آن به آنها بدهند حرام است.
- [آیت الله وحید خراسانی] گاه شخصی انجام کاری را از دولت یا از اشخاص به نحو مقاطعه کاری قبول می کند مانند ساختمان مدرسه یا بیمارستان یا جاده سازی و مانند اینها و در ضمن قرار داد صاحب کار برای اطمینان از عمل مقاطعه کار به تعهدش از او ضمانت نامه بانکی برای مبلغ معینی مطالبه می نماید که در صورت تخلف مقاطعه کار از انجام اصل کار و یا تخلف از شرایط قرار داد برای جبران خسارتهای احتمالی ان تخلف از ضمانت نامه استفاده نماید و مبلغ معین شده را دریافت کند و برای این مقصود مقاطعه کار به بانک مراجعه می نماید و از بانک تقاضای صدور ضمانت نامه ای به مبلغ مورد تقاضای صاحب کار می کند و بانک با دریافت تضمین لازم برای مقاطعه کار ضمانت نامه صادر می نماید و برای صدور ان به نسبت مبلغ مورد ضمانت از مقاطعه کار کارمزد دریافت می کند
- [آیت الله بروجردی] اگر انسان کسی را که در شهر دیگر است وکیل نماید و برای او وکالتنامه بفرستد و او قبول کند، اگر چه وکالت نامه بعد از مدتی برسد وکالت صحیح است.
- [آیت الله جوادی آملی] .خرید و فروش چیزی که منفعت حلال هم دارد، اگر فقط برای مصرف حرام باشد, به صورتی که انشای عقد روی منفعت حرام باشد مانند فروش انگور برای شراب سازی داد و ستد آن حرام و باطل است، اگر فروشنده بداند که خریدار از آن بهره حرام می برد؛ ولی در متن داد و ستد هیچگونه قصدی به بهره حرام نباشد، اشکال ندارد.