در مورد توبه در دین مسحیت توضیح دهید و اینکه در مسحیت توهین به روح القدس گناه نابخشودنی معرفی میشود آیا به معنای بدون توبه بودن این گناه است؟ یکی از تعالیم اساسی حضرت عیسی (ع)، توبه (از گناه دست بردارید و به سوی خدا برگردید) است. بر این اساس در مسیحیت، آیین اعتراف (توبه) یکی از آیین های مقدس است که یک فرد مسیحی باید به آن پایبند باشد. مسیحیان در آیین اعتراف از طریق توبه یا آشتی بخشایش الهی را دریافت می کنند؛ زیرا ایشان نیز، مانند یهودیان و مسلمانان معتقدند که توبه موجب بخشایش الهی می شود. آیین توبه در طول تاریخ مسیحیت اشکال مختلفی به خود دیده است. در قرون نخست تاریخ کلیسا، توبه به صورت علنی انجام می گرفت. در قرون بعدی، اعتراف فردی به گناه پا گرفت و مرسوم شد. به اعتقاد ما، عبارت (توهین به روح القدس گناه نابخشودنی است)، حاکی از شدت این گناه ( توهین به روح القدس) است و به معنای بدون توبه بودن آن نیست، زیرا هیچ گناهی در محضر خداوند بدون بخشایش نیست، ولی اگر نظر مسیحیان را بخواهید باید با دفتر استفتاآت کلیسا ها تماس بگیرید.
در مورد توبه در دین مسحیت توضیح دهید و اینکه در مسحیت توهین به روح القدس گناه نابخشودنی معرفی میشود آیا به معنای بدون توبه بودن این گناه است؟
در مورد توبه در دین مسحیت توضیح دهید و اینکه در مسحیت توهین به روح القدس گناه نابخشودنی معرفی میشود آیا به معنای بدون توبه بودن این گناه است؟
یکی از تعالیم اساسی حضرت عیسی (ع)، توبه (از گناه دست بردارید و به سوی خدا برگردید) است. بر این اساس در مسیحیت، آیین اعتراف (توبه) یکی از آیین های مقدس است که یک فرد مسیحی باید به آن پایبند باشد. مسیحیان در آیین اعتراف از طریق توبه یا آشتی بخشایش الهی را دریافت می کنند؛ زیرا ایشان نیز، مانند یهودیان و مسلمانان معتقدند که توبه موجب بخشایش الهی می شود. آیین توبه در طول تاریخ مسیحیت اشکال مختلفی به خود دیده است. در قرون نخست تاریخ کلیسا، توبه به صورت علنی انجام می گرفت. در قرون بعدی، اعتراف فردی به گناه پا گرفت و مرسوم شد. به اعتقاد ما، عبارت (توهین به روح القدس گناه نابخشودنی است)، حاکی از شدت این گناه ( توهین به روح القدس) است و به معنای بدون توبه بودن آن نیست، زیرا هیچ گناهی در محضر خداوند بدون بخشایش نیست، ولی اگر نظر مسیحیان را بخواهید باید با دفتر استفتاآت کلیسا ها تماس بگیرید.
- [سایر] آیا منظور از روح ، روح القدس ، روح الامین ، جبرئیل است؟
- [سایر] مسحیت دین صلح است اما اسلام با آن همه آیه و حدیث در مورد جهاد و کشتن مخالفین، دین خشونت است؟
- [سایر] آیا اینکه گفته میشود در کافر یک روح، در انسان مؤمن چهار روح و در انبیا علاوه بر چهار روحی که در وجود مؤمن هست، دارای روح القدس هستند صحیح میباشد؟
- [سایر] معرفی اجمالی از سوره توبه ارایه نمایید.
- [سایر] دعای توبه از گناهان چیست؟
- [سایر] از منظر قرآن، روح انسان چگونه معرفی می شود؟
- [سایر] مگر روح ما از خدا نیست؟ پس چرا گناه و معصیت می کنیم؟
- [سایر] آیا شخصی که مرتکب گناه تهمت شده است، می تواند توبه کند؟ آیا گناه او بخشیده می شود؟
- [سایر] برچه اساسی امام خمینی احیاگر تفکر دین نام گرفته است؟
- [سایر] نمیدونم.گفتن این کلمات و ساختن جملات با اونا سخته.اما شیرین! .گناه..توبه...کناه..توبه...بازم گناه...آه. گناه خودارضائی. فقط می خوام راهنماییم کنید کخ چه خوری باهاش مبارزه کنم؟جه جوری باید عزت نفس پیدا کنم؟چه جوری میشه آثار این گناه رو پاک کرد؟ سخت بود ولی شیرین! چون میدونم حتما خوب راهنمایی مشم با تشکر
- [آیت الله مظاهری] توبه از این گناه بزرگ، علاوه بر پشیمانی از گذشته، خارج شدن از آن محل است.
- [آیت الله علوی گرگانی] کسی که بدهکار است ونمیتواند بدهی خود را بدهد، اگرچه مخارج سال خود را داشته باشد، میتواند برای دادن قرض خود زکاْ بگیرد ولیباید مالی را که قرض کرده در معصیت خرج نکرده باشد، یا اگر در معصیت خرج کرده، از آن معصیت توبه کرده باشد به شرط آن که از سهم فقرأ به او داده شود. زیرا در سهم غارمین توبه بیتأثیر است.
- [آیت الله اردبیلی] اگر کسی که برای معصیت سفر کرده، هنگامی که از سفر برمیگردد توبه کرده باشد، باید نماز را شکسته بخواند و اگر توبه نکرده باشد، باید تمام بخواند و احتیاط مستحب آن است که هم شکسته و هم تمام بخواند.
- [آیت الله علوی گرگانی] کسی که برای معصیت سفر کرده، موقعی که از سفر برمیگردد اگر توبه کرده، باید نماز را شکسته بخواند و همچنین است اگر توبه نکرده، باید شکسته بخواند مگر این که در برگشتن هم قصد معصیت کند یا برگشتن آن هم جزو سفر قبلی حساب شود.
- [آیت الله مظاهری] توبه فرار از جنگ یا کمک نکردن به آن، علاوه بر پشیمانی از این گناه بزرگ، شرکت و کمک در جنگ است، مگر اینکه جنگ تمام شده باشد که تصمیم بر ترک آن گناه کفایت میکند.
- [آیت الله مظاهری] به سیّدی که در سفر درمانده شده اگر سفر او سفر معصیت باشد نباید خمس بدهند، مگر اینکه توبه کرده باشد و از این به بعد سفر او سفر معصیت نباشد.
- [آیت الله سبحانی] کسی که برای معصیت سفر کرده، موقعی که از سفر به وطن برمی گردد باید نماز را شکسته بخواند خصوصاً اگر توبه کرده باشد.
- [آیت الله نوری همدانی] کسی که بدهکار است و نمی تواند بدهی خود را بدهد ، اگر چه مخارج سال خود را داشته باشد ، می تواند برای دادن قرض خود زکوه بگیرد ، ولی باید مالی را که قرض کرده در معصیت خرج نکرده باشد ، یا اگر در معصیت خرج کرده ، از آن معصیت توبه کرده باشد ، که در این صورت از هم فقرا می شود به او داد .
- [آیت الله بروجردی] کسی که بدهکار است و نمیتواند بدهی خود را بدهد، اگر چه مخارج سال خود را داشته باشد، میتواند برای دادن قرض خود زکات بگیرد، ولی باید مالی را که قرض کرده در معصیت خرج نکرده باشد، یا اگر در معصیت خرج کرده از آن معصیت توبه کرده باشد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] به سیدی که عادل نیست می توان خمس داد، ولی احتیاط واجب آن است به کسی بدهند که آشکارا گناه نکند و اگر در سفر مانده است در صورتی می توان به او خمس داد که سفرش سفر معصیت نباشد، مگر این که توبه کند و باقیمانده سفر را در طریق معصیت انجام ندهد.