بعد از حضرت موسی(ع) دین یهود چگونه منحرف شد؟
بعد از حضرت موسی(ع) دین یهود چگونه منحرف شد؟ یهودیان به دلیل ویژگیها و خصایص خاصی که در ذیل به برخی از آنها اشاره می کنیم در قرآن به شدت مورد انتقاد قرار گرفته اند و همین ویژگیها منجر شده است که دین خود را تحریف نمایند. -برتر دانستن آیین یهود: قرآن می‌فرماید: (یهودیان گفتند: مسیحیان هیچ موقعیتی (نزد خدا) ندارند و مسیحیان نیز گفتند: یهودیان هیچ موقعیتی ندارند... خداوند روز قیامت دربارة آن‌چه در آن اختلاف داشتند داوری می‌کند. (بقره، 113 ) این آیه به وضوح نشان می‌دهد که یهودیان آیین خود را برترین آیین دانسته و ادیان بعد از خود را قبول نمی‌کردند. البته این امر در میان مسیحیان نیز رواج داشت. چنان که قرآن در جای دیگر می‌فرماید: (آنها گفتند: هیچ کس جز یهود و نصاری هرگز داخل بهشت نخواهند شد، این آرزوی آنها است. بگو: اگر راست می‌گویید دلیل خود را بیاورید. - اعتقاد به تفویض: قرآن می‌فرماید که یهودیان گمان می‌کنند خداوند مجبور است و تمام کارها را به مخلوقات تفویض کرده است و این پنداری غلط است، به همین دلیل در سورة مائده می‌فرماید: (و یهود گفتند: دست خدا بسته است، دست‌هایشان بسته باد و به خاطر این سخن از رحمت الهی دور شوند. بلکه دستان خدا گشاده است، هر گونه بخواهد می‌بخشد... (مائده، 64 ) -فتنه انگیزی و فساد در زمین: قرآن یهودیان را فتنه‌انگیز معرفی کرده می‌فرماید: (... هر زمان آتش جنگی افروختند خداوند آن را خاموش ساخت و برای فساد در زمین تلاش می‌‌کنند و خداوند مفسدان را دوست ندارد. (مائده، 634) - دشمنی با مسلمانان از دیگر ویژگی‌های یهودیان دشمنی آنان با مسلمانان است، قرآن کریم در این مورد می‌فرماید: (به طور مسلم دشمن‌ترین مردم نسبت به مؤمنان را، یهود و مشرکان خواهی یافت. (مائده، 82 )
عنوان سوال:

بعد از حضرت موسی(ع) دین یهود چگونه منحرف شد؟


پاسخ:

بعد از حضرت موسی(ع) دین یهود چگونه منحرف شد؟

یهودیان به دلیل ویژگیها و خصایص خاصی که در ذیل به برخی از آنها اشاره می کنیم در قرآن به شدت مورد انتقاد قرار گرفته اند و همین ویژگیها منجر شده است که دین خود را تحریف نمایند.
-برتر دانستن آیین یهود: قرآن می‌فرماید: (یهودیان گفتند: مسیحیان هیچ موقعیتی (نزد خدا) ندارند و مسیحیان نیز گفتند: یهودیان هیچ موقعیتی ندارند... خداوند روز قیامت دربارة آن‌چه در آن اختلاف داشتند داوری می‌کند. (بقره، 113 ) این آیه به وضوح نشان می‌دهد که یهودیان آیین خود را برترین آیین دانسته و ادیان بعد از خود را قبول نمی‌کردند. البته این امر در میان مسیحیان نیز رواج داشت. چنان که قرآن در جای دیگر می‌فرماید: (آنها گفتند: هیچ کس جز یهود و نصاری هرگز داخل بهشت نخواهند شد، این آرزوی آنها است. بگو: اگر راست می‌گویید دلیل خود را بیاورید.
- اعتقاد به تفویض: قرآن می‌فرماید که یهودیان گمان می‌کنند خداوند مجبور است و تمام کارها را به مخلوقات تفویض کرده است و این پنداری غلط است، به همین دلیل در سورة مائده می‌فرماید: (و یهود گفتند: دست خدا بسته است، دست‌هایشان بسته باد و به خاطر این سخن از رحمت الهی دور شوند. بلکه دستان خدا گشاده است، هر گونه بخواهد می‌بخشد... (مائده، 64 )
-فتنه انگیزی و فساد در زمین: قرآن یهودیان را فتنه‌انگیز معرفی کرده می‌فرماید: (... هر زمان آتش جنگی افروختند خداوند آن را خاموش ساخت و برای فساد در زمین تلاش می‌‌کنند و خداوند مفسدان را دوست ندارد. (مائده، 634)
- دشمنی با مسلمانان از دیگر ویژگی‌های یهودیان دشمنی آنان با مسلمانان است، قرآن کریم در این مورد می‌فرماید: (به طور مسلم دشمن‌ترین مردم نسبت به مؤمنان را، یهود و مشرکان خواهی یافت. (مائده، 82 )





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین