آیا نماد ورساچه (Versace) که اکنون در سطح وسیعی در حال گسترش می باشد، نماد شیطان پرستی می باشد؟ این آرم متعلق به یک شرکت طراح مد در ایتالیاست که شهرت زیادی دارد. اگرچه جیانی ورساچه در سال 93 برنده جایزه اسکار مد شد، اما باید گفت اطلاعات دقیقی در باب سوابق و گذشته ورساچه در دست نیست؛ واقعا علت این همه شهرت تبلیغ ورساچه خود مبهم و سوال برانگیز است. به گونه ای که حتی مرگ ورساچه بسیار مشکوک و پرابهام اتفاق افتاد. ولی میتوان گفت نمادی که وی بکار گرفته است نمادی شرک آلود است که در یونان باستان ریشه دارد. بنا بر افسانه های یونان این زن بعد از تمرد و طغیان مورد نفرت خدایان (!) قرار گرفت و بدست یکی از آن خدایان اغوا شد که در نتیجهی این اغوا موهای سرش که زیبا بود به زشت ترین قسمت بدنش تبدیل شد. تصویری که در نماد ورساچه درج شده است مربوط به این تفسیر غیر توحیدی است که در افسانه های یونان باستان آمده است. طرحِ چنین نمادی نشانگر این است که پایه گذارش نه تعلق خاطری به دین رایج در غرب یعنی مسیحیت دارد و نه به آموزه های ادیان توحیدی دلبسته است و نه حتی نمادی عاطفی و زنانه انتخاب کرده است. نماد مذکور بیشتر نشان فریب و اغوا و شیطنت و عصیان زنانه و بعلاوه نشان برخورد بی رحمانه مقام ماورایی خدایان است که نسبت به مخلوقات خویش اندک مخالفتی را بر نمی تابند و زمین و مخلوقات خویش را به آشوب و نیستی می کشانند. حمزه شریفی دوست
آیا نماد ورساچه (Versace) که اکنون در سطح وسیعی در حال گسترش می باشد، نماد شیطان پرستی می باشد؟
آیا نماد ورساچه (Versace) که اکنون در سطح وسیعی در حال گسترش می باشد، نماد شیطان پرستی می باشد؟
این آرم متعلق به یک شرکت طراح مد در ایتالیاست که شهرت زیادی دارد. اگرچه جیانی ورساچه در سال 93 برنده جایزه اسکار مد شد، اما باید گفت اطلاعات دقیقی در باب سوابق و گذشته ورساچه در دست نیست؛
واقعا علت این همه شهرت تبلیغ ورساچه خود مبهم و سوال برانگیز است. به گونه ای که حتی مرگ ورساچه بسیار مشکوک و پرابهام اتفاق افتاد. ولی میتوان گفت نمادی که وی بکار گرفته است نمادی شرک آلود است که در یونان باستان ریشه دارد. بنا بر افسانه های یونان این زن بعد از تمرد و طغیان مورد نفرت خدایان (!) قرار گرفت و بدست یکی از آن خدایان اغوا شد که در نتیجهی این اغوا موهای سرش که زیبا بود به زشت ترین قسمت بدنش تبدیل شد. تصویری که در نماد ورساچه درج شده است مربوط به این تفسیر غیر توحیدی است که در افسانه های یونان باستان آمده است. طرحِ چنین نمادی نشانگر این است که پایه گذارش نه تعلق خاطری به دین رایج در غرب یعنی مسیحیت دارد و نه به آموزه های ادیان توحیدی دلبسته است و نه حتی نمادی عاطفی و زنانه انتخاب کرده است. نماد مذکور بیشتر نشان فریب و اغوا و شیطنت و عصیان زنانه و بعلاوه نشان برخورد بی رحمانه مقام ماورایی خدایان است که نسبت به مخلوقات خویش اندک مخالفتی را بر نمی تابند و زمین و مخلوقات خویش را به آشوب و نیستی می کشانند.
حمزه شریفی دوست
- [سایر] شیطان پرستی چیست؟
- [سایر] شیطان پرستی چیست؟
- [سایر] شیطان پرستی چیست؟
- [سایر] اطلاعاتی درباره شیطان پرستی می خواستم؟
- [سایر] در مورد مباحث شیطان پرستی ودیدگاهای آنها میخواستم بیشتر بدانم
- [سایر] سلام حکم ورزش یوگا چیست؟ آیا حرکات آن شیطان پرستی است؟
- [سایر] عقاید گروههای شیطان پرستی چیست ؟ وتاریخچه این گروهها به چه زمانی بر می گردد ؟
- [سایر] آیا این که بت پرستان، بت ها را خدا نمی دانستند بلکه آنها را نماد و چهره خدای مورد نظرخود می دانستند اشکال بت پرستی را برطرف می کند؟
- [آیت الله سبحانی] آیا خرید و فروش علائم شیطان پرستی و مانکن های مبتذل، کراوات و امثال آن که در ویترین مغازه قرار داده می شود جایز است؟
- [سایر] هر آیینی مثل یهودیت و مسیحیت و یا شیطان پرستی نمادی برای خودشان دارند، تشیع چه نمادی برای خودش انتخاب کرده است؟
- [آیت الله نوری همدانی] در زمین بسیار وسیعی که برای بیشتر مردم مشکل است موقع نماز از آنجا بجای دیگر بروند ، بدون اجازه مالک نماز خواندن و نشستن و خوابیدن در آن ، اشکال ندارد . شرط دوم
- [آیت الله شبیری زنجانی] باید بین پیشانی و آنچه که بر آن سجده میکند چیزی نباشد پس اگر چادر تمام سطح مهر را بپوشاند یا تمام سطح مهر به قدری چرک باشد که پیشانی به خود مهر نرسد، سجده باطل است، ولی اگر مثلاً رنگ مهر تغییر کرده باشد اشکال ندارد.
- [آیت الله سبحانی] در زمین بسیار وسیعی که دور از ده و چراگاه حیوانات است اگرچه صاحبانش راضی نباشند نمازخواندن و نشستن و خوابیدن در آن اشکال ندارد و در زمین های زراعتی هم که نزدیک ده است و دیوار ندارد اگرچه در مالکین آنها صغیر و دیوانه باشد نماز و عبور و تصرفات جزئی اشکال ندارد ولی اگر یکی از صاحبانش ناراضی باشند تصرف در آن حرام و نماز باطل است. شرط دوم، استقرار
- [امام خمینی] در زمین بسیار وسیعی که از ده دور و چراگاه حیوانات است، اگر چه صاحبانش راضی نباشند، نماز خواندن و نشستن و خوابیدن در آن اشکال ندارد. و در زمینهای زراعتی هم که نزدیک ده است و دیوار ندارد، اگر چه در مالکین آنها صغیر و دیوانه باشد، نماز و عبور و تصرفات جزئی اشکال ندارد.ولی اگر یکی از صاحبانش ناراضی باشند، تصرف در آن حرام و نماز باطل است.
- [آیت الله بهجت] در زمین بسیار وسیعی که از آبادی دور و چراگاه حیوانات است نماز خواندن و نشستن و خوابیدن اشکال ندارد، مگر اینکه انسان بداند و یا نشانههایی در کار باشد که گمان کند صاحبش راضی نیست، بنابر اظهر؛ و همچنین در زمینهای زراعتی هم که نزدیک ده است و دیوار ندارد، اگرچه در میان مالکین آنها صغیر و دیوانه باشد، نماز و عبور و تصرفات جزئی اشکال ندارد، ولی اگر یکی از صاحبانش ناراضی باشند تصرف در آن حرام و نماز باطل است.
- [آیت الله جوادی آملی] .اگر نمازگزار پیشانی خود را سهواً به جایی نهاده که از جای زانوها و انگشتان پای او بیش از چهار انگشت بلندتر یا کوتاهتر است و نمیتواند جای زانوها و انگشتان پا را با جای سجده مناسب کند، به گونهای که بیش از چهار انگشت تفاوت نباشد, اگر تفاوت در سطح به قدری است که عرفاً سجده صادق نیست، میتواند سر را از جایی که نهاده است به جای همسطح بکشد; یا از آنجا بردارد و به جایی که تفاوت بیش از چهار انگشت بسته نیست, بگذارد و اگر تفاوت در سطح به قدری است که عرفاً سجده صادق است و نمیتواند جای زانوها و انگشتان پا را با جای سجده مناسب کند، میتواند سر به جای مناسب در سطح بکشاند و اگر کشاندن سر ممکن نشد، باید سر را بردارد و به جای مناسب بگذارد و بعد از پایان نماز, دوباره آن را اقامه کند.
- [آیت الله شبیری زنجانی] باید مقداری از سطح مهر یا چیز دیگری که بر آن سجده میکند پاک باشد، ولی اگر مثلاً مهر را روی فرش نجس بگذارد یا پشت مهر نجس باشد سجده بر آن مانعی ندارد؛ مگر آن که موجب نجس شدن پیشانی شود به طوری که موجب بطلان نماز گردد.
- [آیت الله اردبیلی] جهاد بر دو نوع است: (ابتدایی) و (دفاعی). (جهاد ابتدایی) آن است که مسلمانان به منظور دعوت کفّار و مشرکین به اسلام و عدالت و یا جلوگیری از نقض پیمان اهل ذمّه یا طغیان باغیان (شورشیان مسلح) بر امام واجبالطّاعه مسلمین، نیروی نظامی به مناطق آنان گسیل دارند. در حقیقت هدف از جهاد ابتدایی کشور گشایی نیست، بلکه دفاع از حقوق فطری انسانهایی است که توسّط قدرتهای کفر و شرک و طغیان از خدا پرستی و توحید، عدالت و شنیدن و پذیرش آزادانه احکام خداوند محروم شدهاند. (جهاد دفاعی) زمانی است که دشمن به مرز و بوم مسلمانان هجوم آورد و قصد تسلّط سیاسی یا فرهنگی و اقتصادی نسبت به آنان داشته باشد و ممکن است جهاد در برابر باغیان در زمانی که به حمله مسلحانه دست زدهاند نیز جهاد دفاعی محسوب گردد.
- [آیت الله اردبیلی] همان گونه که ظاهر ساختمان، زمین، دیوار و مانند آنها با تابش آفتاب پاک میشود، باطن آنها که به آنها متصل است نیز پاک میشود، به شرط آن که ظاهر و باطن در یک مرتبه تابش آفتاب با هم خشک شوند، پس اگر یک مرتبه آفتاب بر زمین و ساختمان نجس بتابد و روی آن را خشک کند و مرتبه دیگر زیر آن را خشک نماید، فقط روی آن پاک میشود و زیر آن نجس میماند؛ همچنین باید ما بین سطح زمین یا ساختمان که آفتاب به آن میتابد با داخل آن، هوا یا جسم پاک دیگری فاصله نباشد، وگرنه قسمت داخل آن پاک نمیشود.
- [آیت الله اردبیلی] اگر خاک، ریگ، کلوخ و سنگ پیدا نشود، باید بر گرد و غباری که روی فرش و لباس و مانند آنهاست، تیمّم نماید و اگر غبار در لای لباس و فرش باشد، تیمّم بر آن صحیح نیست، مگر آن که اوّل کاری کند که غبار به سطح آن بیاید و بعد بر آن تیمّم کند و چنانچه گرد و غبار پیدا نشود، باید بر گِل تیمّم کند و اگر گِل نیز پیدا نشود، احتیاط واجب آن است که نماز را بدون تیمّم بخواند و بعدا قضای آن را نیز بجا آورد.