وهابیت در مورد اهل سنت چه نظری دارند؟
اهل سنت هم مثل شیعیان مشرک اند! کار شناس شبکه وهابی، وهابیت که به شدت با زیارت اهل قبور خصوصا قبور بزرگان مخالفت دارند و آن را شرک می دانند همواره شیعیان را به شرک متهم می کردند، اما این بار این اتهام را به اهل تسنن نیز وارد کردند. به گزارش سرویس دینی جام نیوز، وهابیان که بنای آنها از زمان ابن تیمیه گذاشته شده است و بعد از عبدالوهاب در میان مسلمانان به فرقه ای به همین نام شناخته شده اند با ترویج برخی عقاید تند و تفرقه انگیز سعی در ایجاد اختلاف میان مسلمانان کردند و در همین راستا زیارت اهل قبور را که یکی از سنت های اسلامی است حرام و شرک دانسته اند. کارشناس شبکه وهابی کلمه با اشاره به این که اهل تسنن نیز مثل شیعیان به زیارت قبور بزرگان خود می روند گفت: ( زیارت قبور بدعت است و این منافات با توحید دارد سنی ها هم همین بدعت ها را، متاسفانه دارند و به زیارت قبر بزرگان خود می روند.) امام نووی از بزرگترین فقها و محدثان تاریخ اسلام هستند و شافعی ثانی لقب گرفته اند، بزرگترین عالم فقه شافعی اند و کتاب هایش ایشان در بین علمای اهل سنت از اعتبار بسیار بالایی برخوردار است و این فقیه سرشناس اهل سنت در مورد زیارت قبر حضرت رسول صلوات الله علیه می گوید: (فَإنّ زیارَتَهُ صلّی الله علیهِ وَ سلّم اَهَمَّ القربات و أربح المساعی و أفضل من الطلبات). ترجمه:(زیارت قبر پیامبر صلی الله علیه و سلم یکی از مهمترین راههای خدا پرستی و از پر منفعت ترین کوشش ها و بهترین طلب ها است).1 عبدالله بن عمر، هنگام زیارت قبر پیامبر، دست راست را روی قبر می‌نهاد و بلال حبشی چهره برآن می‌نهاد. روشن است که علاقه زیاد و عشق و محبت به این کار فرمان می‌دهد و این نوعی احترام و بزرگداشت است و مردم به تناسب شوقشان حالات متفاوتی دارند. بعضی‌ها وقتی قبر را می بینند، بی اختیار به سمت آن می شتابند، برخی هم با تاخیر و درنگ ، و همه محل خیرند.2 وهابیت رسم توسّل به صالحان را، نوعی اختلاف میان سنّی و شیعه! قلمداد می کند، در حالی که اختلاف در مسأله ربطی به تسنّن و تشیّع ندارد، بلکه اختلافی است میان وهابی ها و پیروان ابن تیمیّه با دیگر فرق اسلامی (اعم از شیعه و سنّی) برخی از محققین اهل سنّت در ردّ ابن تیمیّه و پیرو او محمدبن عبدالوهاب کتبی نوشته اند و این امر، حاکی از این است که ریشه اختلاف، این دو نفرند و اگر از این دو نفر و پیروان آنها صرف نظر کنیم کلّیه فِرَقِ اسلامی در اصل توسّل و اینگونه مسائل وحدت نظر داشته و میان آنان اختلافی وجود ندارد.‌ وهابی‌ها می‌گویند زیارت قبور ائمه و آمدن از نقاط دور برای زیارت مرقد منور پیغمبر اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم جایز نیست و عقیده دارند که اینها شرک و عبادت برای غیرخداست. 1- الأذکار امام نووی رحمته الله علیه صفحه ی 183 المجموع بشرح المذب صفحه ی 214 جلد 8 2- تاریخ بغداد، خطیب بغدادی ، ج 1 ص 146 - تاریخ الشام، ابن عساکر، ج 6 ص ‌ 108 المنتظم، ابن جوزی ، ج 5، ص 99 سنن ابن داود، ج 2 ص 72 - صحیح بخاری ، ج 2 ص 247،211
عنوان سوال:

وهابیت در مورد اهل سنت چه نظری دارند؟


پاسخ:

اهل سنت هم مثل شیعیان مشرک اند!
کار شناس شبکه وهابی، وهابیت که به شدت با زیارت اهل قبور خصوصا قبور بزرگان مخالفت دارند و آن را شرک می دانند همواره شیعیان را به شرک متهم می کردند، اما این بار این اتهام را به اهل تسنن نیز وارد کردند.

به گزارش سرویس دینی جام نیوز، وهابیان که بنای آنها از زمان ابن تیمیه گذاشته شده است و بعد از عبدالوهاب در میان مسلمانان به فرقه ای به همین نام شناخته شده اند با ترویج برخی عقاید تند و تفرقه انگیز سعی در ایجاد اختلاف میان مسلمانان کردند و در همین راستا زیارت اهل قبور را که یکی از سنت های اسلامی است حرام و شرک دانسته اند.
کارشناس شبکه وهابی کلمه با اشاره به این که اهل تسنن نیز مثل شیعیان به زیارت قبور بزرگان خود می روند گفت: ( زیارت قبور بدعت است و این منافات با توحید دارد سنی ها هم همین بدعت ها را، متاسفانه دارند و به زیارت قبر بزرگان خود می روند.)
امام نووی از بزرگترین فقها و محدثان تاریخ اسلام هستند و شافعی ثانی لقب گرفته اند، بزرگترین عالم فقه شافعی اند و کتاب هایش ایشان در بین علمای اهل سنت از اعتبار بسیار بالایی برخوردار است و این فقیه سرشناس اهل سنت در مورد زیارت قبر حضرت رسول صلوات الله علیه می گوید:
(فَإنّ زیارَتَهُ صلّی الله علیهِ وَ سلّم اَهَمَّ القربات و أربح المساعی و أفضل من الطلبات).
ترجمه:(زیارت قبر پیامبر صلی الله علیه و سلم یکی از مهمترین راههای خدا پرستی و از پر منفعت ترین کوشش ها و بهترین طلب ها است).1
عبدالله بن عمر، هنگام زیارت قبر پیامبر، دست راست را روی قبر می‌نهاد و بلال حبشی چهره برآن می‌نهاد. روشن است که علاقه زیاد و عشق و محبت به این کار فرمان می‌دهد و این نوعی احترام و بزرگداشت است و مردم به تناسب شوقشان حالات متفاوتی دارند. بعضی‌ها وقتی قبر را می بینند، بی اختیار به سمت آن می شتابند، برخی هم با تاخیر و درنگ ، و همه محل خیرند.2
وهابیت رسم توسّل به صالحان را، نوعی اختلاف میان سنّی و شیعه! قلمداد می کند، در حالی که اختلاف در مسأله ربطی به تسنّن و تشیّع ندارد، بلکه اختلافی است میان وهابی ها و پیروان ابن تیمیّه با دیگر فرق اسلامی (اعم از شیعه و سنّی)
برخی از محققین اهل سنّت در ردّ ابن تیمیّه و پیرو او محمدبن عبدالوهاب کتبی نوشته اند و این امر، حاکی از این است که ریشه اختلاف، این دو نفرند و اگر از این دو نفر و پیروان آنها صرف نظر کنیم کلّیه فِرَقِ اسلامی در اصل توسّل و اینگونه مسائل وحدت نظر داشته و میان آنان اختلافی وجود ندارد.‌
وهابی‌ها می‌گویند زیارت قبور ائمه و آمدن از نقاط دور برای زیارت مرقد منور پیغمبر اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم جایز نیست و عقیده دارند که اینها شرک و عبادت برای غیرخداست.
1- الأذکار امام نووی رحمته الله علیه صفحه ی 183
المجموع بشرح المذب صفحه ی 214 جلد 8
2- تاریخ بغداد، خطیب بغدادی ، ج 1 ص 146 - تاریخ الشام، ابن عساکر، ج 6 ص ‌ 108
المنتظم، ابن جوزی ، ج 5، ص 99
سنن ابن داود، ج 2 ص 72 - صحیح بخاری ، ج 2 ص 247،211





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین