از نظر تعداد حرف‌، چه ارتباطی بین "بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم‌" و تعداد کل کلمات یا حروف قرآن وجود دارد؟
قرآن معجزه همیشگی پیامبر گرامی اسلام‌(صلّی الله علیه و آله و سلم) است‌. این کتاب آسمانی از جهات متعددیی، از اعجاز برخوردار است‌: اعجاز در فصاحت و بلاغت‌، اعجاز علمی و... یکی دیگر از وجوه اعجاز قرآن را، اعجاز عددی آن ذکر کرده‌اند که یکی از شواهدی که بر آن اقامه شده‌، همین ربط دقیق عددی بین "بسم‌الله الرحمن الرحیم‌" و آیات و سور قرآنی است‌. عدد حروف "بسم‌الله الرحمن الرحیم‌" نوزده تا است‌، که این نکته را با آیه شریفه سی سوره مدثر، ارتباط داده‌اند: "علیها تسعة عشر؛ بر دوزخ‌، نوزده نگهبان است‌." و از تکرار عدد نوزده‌؛ یعنی مضرب‌های متعدد آن‌، نکات جالبی قابل استفاده است‌ که از جمله می‌توان به این امور اشاره کرد: 1. بسم الله الرحمن الرحیم‌، صد و سیزده بار در قرآن تکرار شده است (در سوره نمل گرچه آمده‌، ولی آیه مستقل به حساب نمی‌آید) و آیه "علیها تسعة عشر" یک بار در قرآن ذکر شده که با جمع آن‌، عدد سوره‌ای قرآن‌، به دست می‌آید. 114=1+113 یعنی مضربی از عدد 19(114=19*6) 2. حروف مشترک بسم الله الرحمن الرحیم‌، با آیه "علیها تسعة عشر"، دوازده حرف است و حروف مشترک این آیه با "بسم‌الله"، هفت حرف می‌باشد که جمع آن‌ها باز، نوزده می‌شود. 19=7+12 3. عدد فواتح سور، حروف مقطعه‌، نوزده تا است‌.(با استفاده از کتاب‌، الاعجاز العددی‌، طلحه جوهر، بیروت‌.) 4. در سوره‌ای دیگر، این ارتباط مضرب نوزده حفظ شده است‌؛ برای مثال در سوره ق‌، 57 بار حرف ق‌، تکرار شده که باز مضربی از عدد نوزده است‌. (57=19*3) برای اطلاع بیشتر می‌توانید به کتاب اعجاز عددی قرآن کریم مراجعه نمایید. eporsesh.com
عنوان سوال:

از نظر تعداد حرف‌، چه ارتباطی بین "بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم‌" و تعداد کل کلمات یا حروف قرآن وجود دارد؟


پاسخ:

قرآن معجزه همیشگی پیامبر گرامی اسلام‌(صلّی الله علیه و آله و سلم) است‌. این کتاب آسمانی از جهات متعددیی، از اعجاز برخوردار است‌: اعجاز در فصاحت و بلاغت‌، اعجاز علمی و... یکی دیگر از وجوه اعجاز قرآن را، اعجاز عددی آن ذکر کرده‌اند که یکی از شواهدی که بر آن اقامه شده‌، همین ربط دقیق عددی بین "بسم‌الله الرحمن الرحیم‌" و آیات و سور قرآنی است‌.
عدد حروف "بسم‌الله الرحمن الرحیم‌" نوزده تا است‌، که این نکته را با آیه شریفه سی سوره مدثر، ارتباط داده‌اند: "علیها تسعة عشر؛ بر دوزخ‌، نوزده نگهبان است‌." و از تکرار عدد نوزده‌؛ یعنی مضرب‌های متعدد آن‌، نکات جالبی قابل استفاده است‌ که از جمله می‌توان به این امور اشاره کرد:
1. بسم الله الرحمن الرحیم‌، صد و سیزده بار در قرآن تکرار شده است (در سوره نمل گرچه آمده‌، ولی آیه مستقل به حساب نمی‌آید) و آیه "علیها تسعة عشر" یک بار در قرآن ذکر شده که با جمع آن‌، عدد سوره‌ای قرآن‌، به دست می‌آید. 114=1+113 یعنی مضربی از عدد 19(114=19*6)
2. حروف مشترک بسم الله الرحمن الرحیم‌، با آیه "علیها تسعة عشر"، دوازده حرف است و حروف مشترک این آیه با "بسم‌الله"، هفت حرف می‌باشد که جمع آن‌ها باز، نوزده می‌شود. 19=7+12
3. عدد فواتح سور، حروف مقطعه‌، نوزده تا است‌.(با استفاده از کتاب‌، الاعجاز العددی‌، طلحه جوهر، بیروت‌.)
4. در سوره‌ای دیگر، این ارتباط مضرب نوزده حفظ شده است‌؛ برای مثال در سوره ق‌، 57 بار حرف ق‌، تکرار شده که باز مضربی از عدد نوزده است‌. (57=19*3)
برای اطلاع بیشتر می‌توانید به کتاب اعجاز عددی قرآن کریم مراجعه نمایید.
eporsesh.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین