برخی معتقدند که تمدن مادی بشر تنها راه رسیدن جامعه به سعادت و رفاه است و لذا در آینده ای نه چندان دور با تجربیاتی که در این زمینه کسب کرده به مدینه فاضله و سعادت خود خواهد رسید. در پیشرفت صنعتی و تکنیک بشر شکی نیست ولی این بدان معنا نیست که علم به تنهایی می تواند ضامن سعادت بشر و ایجاد عدل و داد گردد. علم و تکنیک تنها جنبه مادیت و مدنیَّت انسان را تامین میکند. لذا اگر در اختیار یک نظام عادل و قانون سالم قرار گیرد سعادت آفرین است . منشا انحرافات بشر نادانی در زمینه مادی نیست تا با تمدن و تکنیک برطرف شود بلکه عوامل دیگر دارد از قبیل : 1- غرایز و تمایلات مهار نشده . 2- شهوت و غضب . 3- افزون طلبی . 4- جاه طلبی . 5- برتری طلبی . 6- لذت طلبی . 7- و بالاخره نفس پرستی و نفع پرستی که همه ی بشر امروز به آن مبتلایند:حب الدنیا راءس کل خطیئه. لذا علم ، امروزه به صورت بزرگ ترین دشمن بشر درآمده است . علم چراغ روشنی است که استفاده از آن بستگی به موارد استعمال دارد. علم مانند چراغی است که روغن آن عقل است . علم ابزاری است برای هدف ، نه تشخیص دهنده هدف . ویل دورانت در مقدمه کتاب لذات فلسفه درباره انسان عصر ماشین می گوید:((ما از نظر ماشین توانگر شده ایم و از نظر مقاصد فقیر)). لذا علم اگر در اختیار حکومت ظالم قرار گیرد آثار وخیمی دارد از آن جمله : 1- در راستای نابودی بشر گام برمی دارد. 2- تنها درصدد ایجاد رفاه طبقه مرفه است . 3- عمل بدون عدالت ضامن زوال ظلم و تعدی از بشر نیست . منبع : موعود شناسی وپاسخ به شبهات، نویسنده: علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران
برخی معتقدند که تمدن مادی بشر تنها راه رسیدن جامعه به سعادت و رفاه است و لذا در آینده ای نه چندان دور با تجربیاتی که در این زمینه کسب کرده به مدینه فاضله و سعادت خود خواهد رسید.
در پیشرفت صنعتی و تکنیک بشر شکی نیست ولی این بدان معنا نیست که علم به تنهایی می تواند ضامن سعادت بشر و ایجاد عدل و داد گردد. علم و تکنیک تنها جنبه مادیت و مدنیَّت انسان را تامین میکند. لذا اگر در اختیار یک نظام عادل و قانون سالم قرار گیرد سعادت آفرین است .
منشا انحرافات بشر نادانی در زمینه مادی نیست تا با تمدن و تکنیک برطرف شود بلکه عوامل دیگر دارد از قبیل :
1- غرایز و تمایلات مهار نشده .
2- شهوت و غضب .
3- افزون طلبی .
4- جاه طلبی .
5- برتری طلبی .
6- لذت طلبی .
7- و بالاخره نفس پرستی و نفع پرستی که همه ی بشر امروز به آن مبتلایند:حب الدنیا راءس کل خطیئه. لذا علم ، امروزه به صورت بزرگ ترین دشمن بشر درآمده است . علم چراغ روشنی است که استفاده از آن بستگی به موارد استعمال دارد. علم مانند چراغی است که روغن آن عقل است . علم ابزاری است برای هدف ، نه تشخیص دهنده هدف .
ویل دورانت در مقدمه کتاب لذات فلسفه درباره انسان عصر ماشین می گوید:((ما از نظر ماشین توانگر شده ایم و از نظر مقاصد فقیر)).
لذا علم اگر در اختیار حکومت ظالم قرار گیرد آثار وخیمی دارد از آن جمله :
1- در راستای نابودی بشر گام برمی دارد.
2- تنها درصدد ایجاد رفاه طبقه مرفه است .
3- عمل بدون عدالت ضامن زوال ظلم و تعدی از بشر نیست .
منبع : موعود شناسی وپاسخ به شبهات، نویسنده: علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران
- [سایر] در عرفانهای بدلی چه هدفی دنبال می شود؟ آیا این اهداف سعادت بشر را تامین می کنند؟
- [سایر] شبهه: پلورالیسم دینی از منابع دینی قابل استنباط هست و اسلام صراط های مستقیم را برای سعادت بشر تایید می نماید.
- [سایر] شبهه: پلورالیسم دینی از منابع دینی قابل استنباط هست و اسلام صراط های مستقیم را برای سعادت بشر تایید می نماید.
- [سایر] اگر بشر روزی علمش به جای برسد که مردگان را زنده کند، میتوان گفت که خدا زائیده ذهن بشر است؟
- [سایر] تکنیک های جنگ روانی دشمن چیست ؟
- [سایر] چند تکنیک برای مطالعه سریع بیان کنید؟
- [سایر] ایمان؛ سرمایه بشر است یا سربار بشر؟
- [سایر] سعادت از نظر ملاصدرا چگونه است؟ از نظر او چه معرفتی انسان را به سعادت می رساند؟
- [سایر] موانع سعادت چیست؟
- [سایر] تکنیک های به دست آوردن آرامش و شادی را بیان نمایید.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر مسافر پیش از ظهر بوطنش برسد، یا بجائی برسد که می خواهد ده روز در آنجا بماند، چنانچه کاری که روزه را باطل می کند انجام نداده باشد، باید آنروز را روزه بگیرد، و اگر انجام داده یا بعد از ظهر به وطنش برسد، یا بجایی برسد که می خواهد ده روز در آنجا بماند، نمی تواند در آن روز روزه بگیرد.
- [آیت الله نوری همدانی] کسی که نشسته رکوع می کند ، باید بقدری خم شود که صورتش مقابل زانو ها برسد و بهتر است بقدری خم شود که صورت ، نزدیک جای سجده برسد .
- [آیت الله نوری همدانی] اگر مسافر بعد از ظهر به وطنش برسد ، یا بجائی برسد که می خواهد ده روز در آنجا بماند ، نباید آن روز را روزه بگیرد .
- [آیت الله سبحانی] اگر مسافر بعد از ظهر به وطنش برسد، یا به جائی برسد که می خواهد ده روز در آنجا بماند، نباید آن روز را روزه بگیرد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر مسافر بعد از ظهر به وطنش برسد، یا به جایی برسد که می خواهد ده روز در آنجا بماند، نباید آن روز را روزه بگیرد.
- [آیت الله بروجردی] کسی که نشسته رکوع میکند، باید به قدری خم شود که صورتش مقابل زانوها برسد و بهتر است به قدری خم شود که صورت نزدیک جای سجده برسد.
- [امام خمینی] اگر مسافر بعد از ظهر به وطنش برسد، یا به جایی برسد که می خواهد ده روز در آن جا بماند، نباید آن روز را روزه بگیرد.
- [آیت الله سیستانی] کسی که نشسته رکوع میکند ، باید بقدری خم شود که صورتش مقابل زانوها برسد ، و بهتر است بقدری خم شود که صورت مقابل جای سجده برسد .
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر مسافر بعد از ظهر به وطنش برسد، یا به جایی برسد که میخواهد ده روز در آنجا بماند، نمیتواند آن روز را روزه بگیرد.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر مسافر بعد از ظهر به وطنش برسد، یا به جایی برسد که میخواهد ده روز در آنجا بماند، نباید آن روز را روزه بگیرد.