اگر انسان به غرایز و شهوات، به عنوان تنها هدف زندگی نگاه کند، دیگر نمی توان راه مخصوصی را برای او پیشنهاد کرد و از چشم چرانی و خودارضایی گرفته تا هم جنس بازی و هرگونه انحراف دیگر در نظر او جایز و پسندیده است؛ هر چند در ستیز با کرامت انسانی باشد و منجر به نابودی جامعه ی بشری گردد. آن چه امروزه جوامع غربی، شاهد پیامدهای منفی آن است معلول اصل لذّت جویی و حکومت غرایز و روابط مختلط و آزاد است. امروزه بعد از اجرای فراگیر نظرات امثال (فروید و راسل) در جوامع غربی و غرب زده، شاهدیم که روز به روز بر آمار بیمارهای روانی و خودکشی اضافه می شود و آنان که عمری را در راه لذّت جویی، سپری کرده اند، در نهایت به بن بست و پوچی رسیده و هویّت انسانی خویش را از دست داده اند. در بخش دوم درباره ی آثاری نظیر از دست دادن آرامش روانی و افزایش التهاب ها و معضلاتی که دامن گیر اجتماع می شود، سخن گفتیم و اکنون تأثیرات آن را در روح و روان و ایمان انسان از نگاه احادیث معصومین(علیهم السلام) پی می گیریم: در معارف دینی، زمانی که خواهش های نفسانی از دایره ی شرافت انسانی خارج و هدف زندگی واقع گردد، مورد نکوهش واقع شده، به عنوان عاملی که مخرّب دنیا و آخرت انسان است، معرّفی شده است. همه ی انسان ها موظّفند برای پاسداری از حریم عفاف و پاکی، کمال دقّت را بنمایند. با نگاهی به داستان حضرت یوسف، در می یابیم که ایشان نیز در عین برخورداری از مقام والای معنوی، در مقابل وسوسه ای شیطانی و دعوت به شهوت، به خدا پناه برد و از او مدد جست. منبع: جوانان و روابط، ابوالقاسم مقیمی، مرکز مطالعات و پژوهشهای فرهنگی حوزه علمیه (1380)
اگر انسان به غرایز و شهوات، به عنوان تنها هدف زندگی نگاه کند، دیگر نمی توان راه مخصوصی را برای او پیشنهاد کرد و از چشم چرانی و خودارضایی گرفته تا هم جنس بازی و هرگونه انحراف دیگر در نظر او جایز و پسندیده است؛ هر چند در ستیز با کرامت انسانی باشد و منجر به نابودی جامعه ی بشری گردد. آن چه امروزه جوامع غربی، شاهد پیامدهای منفی آن است معلول اصل لذّت جویی و حکومت غرایز و روابط مختلط و آزاد است.
امروزه بعد از اجرای فراگیر نظرات امثال (فروید و راسل) در جوامع غربی و غرب زده، شاهدیم که روز به روز بر آمار بیمارهای روانی و خودکشی اضافه می شود و آنان که عمری را در راه لذّت جویی، سپری کرده اند، در نهایت به بن بست و پوچی رسیده و هویّت انسانی خویش را از دست داده اند.
در بخش دوم درباره ی آثاری نظیر از دست دادن آرامش روانی و افزایش التهاب ها و معضلاتی که دامن گیر اجتماع می شود، سخن گفتیم و اکنون تأثیرات آن را در روح و روان و ایمان انسان از نگاه احادیث معصومین(علیهم السلام) پی می گیریم:
در معارف دینی، زمانی که خواهش های نفسانی از دایره ی شرافت انسانی خارج و هدف زندگی واقع گردد، مورد نکوهش واقع شده، به عنوان عاملی که مخرّب دنیا و آخرت انسان است، معرّفی شده است. همه ی انسان ها موظّفند برای پاسداری از حریم عفاف و پاکی، کمال دقّت را بنمایند.
با نگاهی به داستان حضرت یوسف، در می یابیم که ایشان نیز در عین برخورداری از مقام والای معنوی، در مقابل وسوسه ای شیطانی و دعوت به شهوت، به خدا پناه برد و از او مدد جست.
منبع: جوانان و روابط، ابوالقاسم مقیمی، مرکز مطالعات و پژوهشهای فرهنگی حوزه علمیه (1380)
- [سایر] رابطه ی نامشروع در روحیه، ایمان و اعتقاد جوانان چه تأثیری دارد؟
- [سایر] زشتی روابط نامشروع جنسی در کجاست؟
- [آیت الله علوی گرگانی] در خیابانها بعضی از جوانان روابط نامشروع با دختران دارند در صورتی که انسان بداند اگر امر به معروف کند مورد توهین یا ضرب و شتم قرار میگیرد وظیفه چیست؟
- [سایر] مدهب مالکی در مورد روابط نامشروع چه دیدگاهی دارد؟
- [سایر] نوحه ها و اشعار حماسی چه تأثیری در روحیه رزمندگان ایرانی در طول جنگ تحمیلی داشت؟
- [سایر] برای پیش گیری از افزایش روابط نامشروع، چه راه حلّی پیشنهاد می کنید؟
- [سایر] برای جلوگیری از روابط نامشروع چه راه حلّی پیشنهاد می کنید؟
- [سایر] برای نصیحت کردن جوانان با توجه به روحیه حساس و زودرنجی که دارند چه راهکار و پیشنهادی دارید تا تأثیر بیشتری روی آنها بگذاریم؟
- [آیت الله سیستانی] روابطی که هم اکنون قبل از ازدواج بین دختران و پسران می باشد اگر قبل از ازدواج به روابط نامشروع نینجامد چگونه می باشد ؟
- [آیت الله علوی گرگانی] وظیفه جوانان مؤمن در دانشگاههای مختلط در رابطه با فسادی که میبینند چیست؟