ایمان به خدا و مبانی اعتقادی تا چه اندازه در خودباوری فرزندان مؤثر است؟
ایمان به خدا، عامل مهمی برای خودباوری فرزند است؛ پس مبانی اعتقادی او را تقویت کنید و زمینه مطالعه درباره فلسفه آفرینش را (متناسب با سن) برایش آماده سازید. ایمان به این که تمام هستی در جهت و مسیری مثبت حرکت می‌کند و زندگی انسان نیز در همین جهت در حرکت است، زمینه‌های اعتماد به نفس را بیشتر می‌کند. اگر باور فرزند شما این باشد که در دنیایی آشفته و بی‌هدف زندگی می‌کند که هیچ‌گونه نظم و قانونمندی ندارد، اعتماد به نفس نخواهد یافت؛ زیرا احساس امنیت نمی‌کند. پژوهش‌ها نشان می‌دهد که باورهای مذهبی، نقش مؤثری بر سلامت روان و در نتیجه افزایش خودباوری دارد. دانشمندانی چون کونیگ، ولر، پارکامنت در سال 1998 میلادی، با پژوهش‌هایی دریافتند که اعتقادات و رفتارهای مذهبی از قبیل زیارت، ذکر، توسل و اعتقاد به خداوند، سبب افزایش اعتماد به نفس می‌شود. منبع: کتاب نسیم مهر(3)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)/1388
عنوان سوال:

ایمان به خدا و مبانی اعتقادی تا چه اندازه در خودباوری فرزندان مؤثر است؟


پاسخ:

ایمان به خدا، عامل مهمی برای خودباوری فرزند است؛ پس مبانی اعتقادی او را تقویت کنید و زمینه مطالعه درباره فلسفه آفرینش را (متناسب با سن) برایش آماده سازید.
ایمان به این که تمام هستی در جهت و مسیری مثبت حرکت می‌کند و زندگی انسان نیز در همین جهت در حرکت است، زمینه‌های اعتماد به نفس را بیشتر می‌کند.
اگر باور فرزند شما این باشد که در دنیایی آشفته و بی‌هدف زندگی می‌کند که هیچ‌گونه نظم و قانونمندی ندارد، اعتماد به نفس نخواهد یافت؛ زیرا احساس امنیت نمی‌کند.
پژوهش‌ها نشان می‌دهد که باورهای مذهبی، نقش مؤثری بر سلامت روان و در نتیجه افزایش خودباوری دارد.
دانشمندانی چون کونیگ، ولر، پارکامنت در سال 1998 میلادی، با پژوهش‌هایی دریافتند که اعتقادات و رفتارهای مذهبی از قبیل زیارت، ذکر، توسل و اعتقاد به خداوند، سبب افزایش اعتماد به نفس می‌شود.
منبع: کتاب نسیم مهر(3)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)/1388





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین