با استفاده از چه طرز فکر و روشی می توانم در درس هایم موفق شوم؟
برای این که دردرس هایتان موفق شوید نیاز است که مواردی که در زیر به آن اشاره می کنیم با دقت و تأمل بخوانید و بعد سعی کنید با همکاری پدر و مادرتان یکی یکی در عمل پیاده کنید. 1. توجه به خداوند: همیشه در خاطر خود بسپار که خدایی که خالق من است در همه حال حافظ من است از او که دانا، مهربان و تواناست در نمازها و داهایت بخواه که به تو و همة دوستانت در درس خواندن کمک کند و از پدر و مادرت نیز بخواه که برای موفقیت شما دعا کنند. 2. برنامه ریزی: برای درس خواندن، نوشتن، حفظ کردن درسها و بقیه کارهایت مثل تماشای تلویزیون، دیدار دوستان، بازی و تفریح خودت برنامه ریزی کن و از پدر و مادرت نیز کمک بخواه که در تنظیم این برنامه به شما کمک کنند و بدان که: موفقیت نظم در (خواب، خوراک، ‌تفریح، مطالعه و...) 3. زمان مشخص: برای مطالعه ات زمان مشخصی را اختصاص بده سعی کن زمانی باشد که خسته نیستی و تمرکز بیشتری داری هرگز آخر شب که خسته و کوفته هستید را برای درس خواندن خود انتخاب نکنید به خاطر داشته باشید که برنامه ریزی در زمان بسیار مهم است که اگر دقت نکنید حتی از تفریح خود (بخاطر دغدغه درسهایت) لذت نمی بری. 4. مکان مشخص: مکانی را برای مطالعه انتخاب کن که 1. ساکت باشد. 2. نور کافی داشته باشد. 3. نه خیلی سرد باشد و نه گرم. 4. در و دیوارش زیاد عکس و تابلو نداشته باشد. 5. کمک آموزشی: از کتاب های آموزشی، افرادی که آگاه به درسهایت هستند کمک بگیرید. 6. کلمات سخت: هنگامه مطالعه حتماً معنی کلمات سخت را از پدر و مادر بپرسید و یا فرهنگ لغت پیدا کنید. 7. علاقه: به معلم هایت علاقه نشان بده نکات مثبت او را یادداشت کن همچنین در مورد مطالبی که می خوانید فوائد درس خواندن را در یک صفحه از دفترت یادداشت کن و از پدر و مادرت نیز بخواه که در نوشتن فهرست فوائد کمک کنند. از دیگرانی نیز فائده درس خواندن را بپرس و ضمیمه فهرستی که تهیه کرده ای کن. 8. دوست خوب: دوستی انتخاب کن که با ادب، درس خوان و منظم باشد از فرادی که دائماً می گویند درس به چه درد می خورد فاصله بگیرید. 9. دقت در زندگی افراد: زندگی افرادی که در محل شما هستند دقت کن آیا افرادی که اهل درس و مطالعه بوده اند زندگی موفق تری در همه زمینه ها برای خانوادة‌خود تهیه نکرده اند؟ آیا در اختلافات نرم تر و عاقلانه تر برخورد نمی کنند؟ آیا زندگی آرام و بدون دغدغه روزمره ندارند؟ و... 10. دعای مطالعه: همیشه قبل از مطالعه ات دعای زیر را بخوان و اول هر دفترت نیز آن را بنویس. خدایا! ما را با نور فهم گرامی بدار و از تاریکی جهل بیرون ببر مهربانا! درهای رحمت و محبت خودت به روی ما بگشای و از خزانة علم خودت نیز به ما ارزانی کن ( اندیشه قم )
عنوان سوال:

با استفاده از چه طرز فکر و روشی می توانم در درس هایم موفق شوم؟


پاسخ:

برای این که دردرس هایتان موفق شوید نیاز است که مواردی که در زیر به آن اشاره می کنیم با دقت و تأمل بخوانید و بعد سعی کنید با همکاری پدر و مادرتان یکی یکی در عمل پیاده کنید.
1. توجه به خداوند: همیشه در خاطر خود بسپار که خدایی که خالق من است در همه حال حافظ من است از او که دانا، مهربان و تواناست در نمازها و داهایت بخواه که به تو و همة دوستانت در درس خواندن کمک کند و از پدر و مادرت نیز بخواه که برای موفقیت شما دعا کنند.
2. برنامه ریزی: برای درس خواندن، نوشتن، حفظ کردن درسها و بقیه کارهایت مثل تماشای تلویزیون، دیدار دوستان، بازی و تفریح خودت برنامه ریزی کن و از پدر و مادرت نیز کمک بخواه که در تنظیم این برنامه به شما کمک کنند و بدان که: موفقیت نظم در (خواب، خوراک، ‌تفریح، مطالعه و...)
3. زمان مشخص: برای مطالعه ات زمان مشخصی را اختصاص بده سعی کن زمانی باشد که خسته نیستی و تمرکز بیشتری داری هرگز آخر شب که خسته و کوفته هستید را برای درس خواندن خود انتخاب نکنید به خاطر داشته باشید که برنامه ریزی در زمان بسیار مهم است که اگر دقت نکنید حتی از تفریح خود (بخاطر دغدغه درسهایت) لذت نمی بری.
4. مکان مشخص: مکانی را برای مطالعه انتخاب کن که 1. ساکت باشد. 2. نور کافی داشته باشد. 3. نه خیلی سرد باشد و نه گرم. 4. در و دیوارش زیاد عکس و تابلو نداشته باشد.
5. کمک آموزشی: از کتاب های آموزشی، افرادی که آگاه به درسهایت هستند کمک بگیرید.
6. کلمات سخت: هنگامه مطالعه حتماً معنی کلمات سخت را از پدر و مادر بپرسید و یا فرهنگ لغت پیدا کنید.
7. علاقه: به معلم هایت علاقه نشان بده نکات مثبت او را یادداشت کن همچنین در مورد مطالبی که می خوانید فوائد درس خواندن را در یک صفحه از دفترت یادداشت کن و از پدر و مادرت نیز بخواه که در نوشتن فهرست فوائد کمک کنند. از دیگرانی نیز فائده درس خواندن را بپرس و ضمیمه فهرستی که تهیه کرده ای کن.
8. دوست خوب: دوستی انتخاب کن که با ادب، درس خوان و منظم باشد از فرادی که دائماً می گویند درس به چه درد می خورد فاصله بگیرید.
9. دقت در زندگی افراد: زندگی افرادی که در محل شما هستند دقت کن آیا افرادی که اهل درس و مطالعه بوده اند زندگی موفق تری در همه زمینه ها برای خانوادة‌خود تهیه نکرده اند؟ آیا در اختلافات نرم تر و عاقلانه تر برخورد نمی کنند؟ آیا زندگی آرام و بدون دغدغه روزمره ندارند؟ و...
10. دعای مطالعه: همیشه قبل از مطالعه ات دعای زیر را بخوان و اول هر دفترت نیز آن را بنویس.
خدایا! ما را با نور فهم گرامی بدار و از تاریکی جهل بیرون ببر
مهربانا! درهای رحمت و محبت خودت به روی ما بگشای و از خزانة علم خودت نیز به ما ارزانی کن
( اندیشه قم )





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین