من پیش‌تر ازدواج کرده و جدا شده‌ام. چرا وقتی خواستگارانم این مطلب را می‌فهمند، از ازدواج با من منصرف می‌شوند؟
طبیعی است که موقعیت شما با زمانی که دختری مجرد و باکره بوده‌اید، تفاوت کرده است و فرصت ازدواج برایتان چونان گذشته نخواهد بود؛ اما بدین معنا نیست که دیگر حق ازدواج نداشته باشید. نکته مهم این است که باید با کفو )همتای( خود ازدواج کنید. آقایانی هم هستند که مانند شما تجربه ازدواج پیشین را داشته‌اند و همتای شما هستند. ازدواج شما با همتای خود، جلو سرزنش‌ها، سرکوفت‌های احتمالی بعدی را از طرف همسر و خانواده او در زندگی زناشویی می‌گیرد. حتی توصیه می‌شود کسانی که به دلیل جدایی یا فوت همسر، مجرد و دارای فرزند هستند نیز با همتای خود ازدواج کنند تا نوعی تعادل برقرار شود و در زندگی زناشویی برای آسایش فرزند خود، به فرزند همسرشان نیز توجه کنند. برخی از کسانی که در زندگی زناشویی شکست خورده‌اند یا کسانی که از سن متعارف ازدواجشان گذشته )به ویژه خانم‌ها(، همچنان بر ملاک‌های پیشین خود برای ازدواج تأکید می‌کنند که درست نیست و بهتر است اندکی از شرایط کمال خود )تفاوت سنی، تفاوت تحصیلی، تفاوت در زیبایی، همتایی اقتصادی و...( بکاهند؛ اما نباید از شرایط اصلی ازدواج )اعتقاد مشترک، اعتیاد، شرابخواری، اختلالات روحی - روانی، عدم تعادل روانی و...( دست بردارند. کسانی که با همتای خود )به ویژه از جهات اعتقادی و فرهنگی( ازدواج نمی‌کنند، دچار مشکلات فراوانی در زندگی زناشویی می‌شوند که به طور قطع از مجرد ماندن بدتر است. یادمان باشد که ازدواج نکردن، به مراتب بهتر از ازدواج غلط است.
عنوان سوال:

من پیش‌تر ازدواج کرده و جدا شده‌ام. چرا وقتی خواستگارانم این مطلب را می‌فهمند، از ازدواج با من منصرف می‌شوند؟


پاسخ:

طبیعی است که موقعیت شما با زمانی که دختری مجرد و باکره بوده‌اید، تفاوت کرده است و فرصت ازدواج برایتان چونان گذشته نخواهد بود؛ اما بدین معنا نیست که دیگر حق ازدواج نداشته باشید.
نکته مهم این است که باید با کفو )همتای( خود ازدواج کنید. آقایانی هم هستند که مانند شما تجربه ازدواج پیشین را داشته‌اند و همتای شما هستند.
ازدواج شما با همتای خود، جلو سرزنش‌ها، سرکوفت‌های احتمالی بعدی را از طرف همسر و خانواده او در زندگی زناشویی می‌گیرد.
حتی توصیه می‌شود کسانی که به دلیل جدایی یا فوت همسر، مجرد و دارای فرزند هستند نیز با همتای خود ازدواج کنند تا نوعی تعادل برقرار شود و در زندگی زناشویی برای آسایش فرزند خود، به فرزند همسرشان نیز توجه کنند.
برخی از کسانی که در زندگی زناشویی شکست خورده‌اند یا کسانی که از سن متعارف ازدواجشان گذشته )به ویژه خانم‌ها(، همچنان بر ملاک‌های پیشین خود برای ازدواج تأکید می‌کنند که درست نیست و بهتر است اندکی از شرایط کمال خود )تفاوت سنی، تفاوت تحصیلی، تفاوت در زیبایی، همتایی اقتصادی و...( بکاهند؛ اما نباید از شرایط اصلی ازدواج )اعتقاد مشترک، اعتیاد، شرابخواری، اختلالات روحی - روانی، عدم تعادل روانی و...( دست بردارند.
کسانی که با همتای خود )به ویژه از جهات اعتقادی و فرهنگی( ازدواج نمی‌کنند، دچار مشکلات فراوانی در زندگی زناشویی می‌شوند که به طور قطع از مجرد ماندن بدتر است. یادمان باشد که ازدواج نکردن، به مراتب بهتر از ازدواج غلط است.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین