رسانه‌های گروهی وتهاجم فرهنگی مهم ترین وظایف رسانه‌های گروهی در برخورد با تهاجم فرهنگی عبارت است از: تهیة برنامه‌های مفید و سالم برای تبلیغ و ترویج الگوهای مناسب، بر اساس ارزش‌های فرهنگی و دینی انقلاب و اسلام، و تلاش برای ایجاد و تقویت هویت مذهبی و ملی در میان جوانان و نوجوانان. استفاده از پیشرفته‌ترین فن‌آوری‌ها و برخورداری برنامه‌ها از جذابیت و شیرینی لازم، بسیار سودمند است و می‌توان فاخرترین هنرهای نمایشی، با مضامین پر بار اجتماعی، اخلاقی و سیاسی را در این رسانه‌ها ارائه نمود تا بدین وسیله، علاوه بر هویت بخشی، از افتادن جوانان در دام فرهنگ‌های مهاجم جلوگیری کرد. به علاوه، رسانه‌های گروهی وظیفه هدایت جامعه را بر عهده دارند. از این رو باید با معرفی اهداف و اغراض شوم دشمنان و شناساندن ابزارها و نتایج شوم تهاجم فرهنگی، جوانان و نوجوانان را آگاه سازند. پرسمان
رسانههای گروهی وتهاجم فرهنگی
مهم ترین وظایف رسانههای گروهی در برخورد با تهاجم فرهنگی عبارت است از:
تهیة برنامههای مفید و سالم برای تبلیغ و ترویج الگوهای مناسب، بر اساس ارزشهای فرهنگی و دینی انقلاب و اسلام، و تلاش برای ایجاد و تقویت هویت مذهبی و ملی در میان جوانان و نوجوانان. استفاده از پیشرفتهترین فنآوریها و برخورداری برنامهها از جذابیت و شیرینی لازم، بسیار سودمند است و میتوان فاخرترین هنرهای نمایشی، با مضامین پر بار اجتماعی، اخلاقی و سیاسی را در این رسانهها ارائه نمود تا بدین وسیله، علاوه بر هویت بخشی، از افتادن جوانان در دام فرهنگهای مهاجم جلوگیری کرد. به علاوه، رسانههای گروهی وظیفه هدایت جامعه را بر عهده دارند. از این رو باید با معرفی اهداف و اغراض شوم دشمنان و شناساندن ابزارها و نتایج شوم تهاجم فرهنگی، جوانان و نوجوانان را آگاه سازند.
پرسمان
- [سایر] تهاجم فرهنگی یعنی چه؟
- [سایر] مقصود از تهاجم فرهنگی چیست; آیا می توان فعالیت های فرهنگی را مانند فعالیت های نظامی، تهاجم نامید؟
- [سایر] مقصود از تهاجم فرهنگی چیست؛ آیا می توان فعالیت های فرهنگی را مانند فعالیت های نظامی، تهاجم نامید؟
- [سایر] ابزار و روشهای تهاجم فرهنگی چیست؟
- [سایر] راههای مبارزه با تهاجم فرهنگی چیست؟
- [سایر] منظور از تهاجم فرهنگی چیست؟
- [سایر] آیا تبلیغ فرهنگ و ارزش های قومی تهاجم فرهنگی است یا تبادل فرهنگی؟
- [سایر] عوامل و ریشه های تهاجم فرهنگی چیست؟
- [سایر] شبهه: یکی از نشانه های ظهور امام زمان فساد و تهاجم فرهنگی است، پس چرا با تهاجم فرهنگی مبارزه می شود؟ توضیح دهید.
- [سایر] چه کنیم که از تهاجم فرهنگی غرب در امان بمانیم؟
- [آیت الله اردبیلی] اگر انسان به گونهای بر مهاجم پیروز شود که وی دیگر توان تهاجم نداشته باشد، دفاع کننده حقّ زدن یا زخمی کردن و یا کشتن وی را ندارد و محاکمه و مجازات او با حاکم شرع است.
- [آیت الله جوادی آملی] .در مواردی که بهره برداری از ملک اجاری یا شخص اجیر محدود باشد , در اجاره دوم باید در همان محدوده باشد ; برای مثال , اگر مِلکی را جهت کار فرهنگی اجاره نمود , نمی تواند آن را برای استفاده از کار غیر فرهنگی اجاره دهد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . همکاری و شرکت با مؤسسات فرهنگی بیگانگان و فِرَق ضاله که از عوامل مهم استعمار و تضعیف مسلمین و تقویت کفار بوده و هست جایز نیست.
- [آیت الله علوی گرگانی] چند چیز در لباس نمازگزار مکروه است و از آن جمله است: پوشیدن لباس سیاه و چرک وتنگ و لباس شرابخوار و لباس کسی که از نجاست پرهیز نمیکند و لباسی که نقش صورت دارد و نیز باز بودن تکمههای لباس ودست کردن انگشتری که نقش صورت دارد مکروه میباشد.
- [آیت الله مظاهری] هشت چیز در لباس نمازگزار مکروه است و از آن جمله است: 1 - پوشیدن لباس سیاه. 2 - پوشیدن لباس کثیف. 3 - پوشیدن لباس تنگ. 4 - پوشیدن لباس شرابخوار. 5 - پوشیدن لباس کسی که از نجاست پرهیز نمیکند. 6 - پوشیدن لباسی که نقش صورت دارد. 7 - باز بودن دکمههای لباس. 8 - دست کردن انگشتری که نقش صورت دارد.
- [آیت الله سبحانی] چند چیز در لباس نمازگزار مکروه است و از آن جمله است: پوشیدن لباس سیاه و چرک وتنگ و لباس شرابخوار و لباس کسی که از نجاست پرهیز نمی کند و لباسی که نقش صورت دارد و نیز بازبودن تکمه های لباس و دست کردن انگشتری که نقش صورت دارد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . چند چیز در لباس نمازگزار مکروه است و از آن جمله است: پوشیدن لباس سیاه و چرک و تنگ و لباس شرابخوار و لباس کسی که از نجاست پرهیز نمی کند و لباسی که نقش صورت دارد و نیز باز بودن تکمه های لباس و دست کردن انگشتری که نقش صورت دارد مکروه می باشد.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] پوشیدن لباس سیاه و چرک و تنگ و لباس شرابخوار و پوشیدن لباس کسی که از نجاست پرهیز نمی کند، پوشیدن لباسی که نقش صورت دارد و نیز باز بودن تکمه های لباس ودست کردن انگشتری که نقش صورت داردبرای نمازگزار مکروه می باشد.
- [آیت الله بروجردی] چند چیز در لباس نمازگزار مکروه است و از آن جمله است:پوشیدن لباس سیاه، چرک، تنگ، لباس شرابخوار، لباس کسی که از نجاست پرهیز نمیکند، لباسی که نقش صورت دارد و نیز باز بودن تکمههای لباس و دست کردن انگشتری که نقش صورت دارد، مکروه میباشد.
- [آیت الله اردبیلی] چند چیز در لباس نمازگزار مکروه است که از آن جملهاند: پوشیدن لباس سیاه مگر برای عزای اهل بیت علیهمالسلام و همچنین لباس چرک و تنگ و لباس شرابخوار و لباس کسی که از نجاست پرهیز نمیکند و پوشیدن لباسی که نقش صورت دارد و نیز باز بودن دکمههای لباس و به دست کردن انگشتری که نقش صورت دارد.