سابقه ی که قرآن از اجداد صهیونیستها ارائه می دهد، نشان گراین حقیقت است که برخی از آنان به هر جنایتی دست زده اند ؛ اجداد آنها به قدری لجوج بودند که قرآن آشکار از جنایات آنها پرده برداشته است، آنها به هیچ یک از انبیای الهی عقیده ندارند، حضرت موسی که به کوه طور رفت هنگام رفتن برادرش هارون را جانشین خود نمود، برگشت دید قوم موسی گوساله پرست شدند.[1] به تصریح قرآن آنها انبیای بزرگ الهی را به قتل رسانده و بزرگترین جنایات تاریخ را مرتکب شده اند، در این باره خداوند خطاب به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید: به آنان بگو (یهود) اگر ایمان دارید پس چرا پیامبران الهی را کشتید...)[2] در جای دیگر می فرماید: آنها کافر شدند به آیات الهی (معجزاتی که موسی و پیامبرانشان به آنها آورد) و پیامبران الهی را به قتل رساندند. در روایات اسلامی نیز آمده است که آنها صدها نفر از پیامبران خود را می کشتند، کشتن زکریا و یحیی علیهم السلام فرزند او، نمونه ای از جنایات آنهاست. آنها حتی قصد کشتن حضرت عیسی را داشتند که نتوانستند به حکم الهی به او دست بیابند و خداوند عیسی را به آسمان ها برد. پس سابقه یهودی ها در پیامبر کشی و حیله بر اساس کتابهای آسمانی روشن است، درباره ی پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم نیز، عده ای از یهودیان راستین پیرو حضرت موسی علیه السلام به آن حضرت که نشانه های او در تورات آمده بود ایمان آوردند، و مسلمان شدند و عده ای نیز با مسالمت در کنار پیامبر(ص) بدون آزار زندگی کردند، عده ای که مثل صهیونیست های امروزی می اندیشیدند و لجوج بودند و به حضرت موسی علیه السلام نیز آزار فراوان دادند، با پیامبر اسلام(ص) لجاجت کرده و آزارش می دادند، و بر سر آن حضرت زباله می ریختند و انواع توهین ها به آن حضرت می کردند، دائم بر علیه آن حضرت توطئه چینی کرده و پیمان شکنی نمودند، و چندین بار توطئه قتل آن حضرت و ترور غافلگیرانه او را طرح ریزی کردند[3] ولی خداوند آن حضرت را از توطئه ها آگاه ساخت، سرانجام زنی از یهود با مسموم کردن قسمتی از گوشت قصد مسموم کردن پیامبر(ص) را داشت که حضرت و یارانش پس از میل لقمه ای متوجه قضیه شدند و آن حضرت قبل از بلعیدن لقمه آلوده به سم بسیار خطرناک، لقمه را در آورد، اما آثار آن سم در خون وارد شد، و برخی از یاران حضرت بر اثر همین غذا شهید شدند و پس از این مسمومیت همواره آن حضرت اثر سم را احساس می کرد، در هر حال مورخین یکی از علل رحلت حضرت را از آثار این سم دانسته و اظهار کرده اند که پیامبر اکرم (ص) بر اثر آن سم ومسمومیت به شهادت رسید. معرفی منابع جهت مطالعه بیشتر: 1. فروغ ابدیت آیت الله جعفر سبحانی. 2. سیره رسول خدا، رسول جعفریان. 3. ترجمه الصحیح من سیره النبی الاعظم –دکترسپهری پی نوشتها: [1]. بقره/91. [2]. آل عمران/112. همچنین در آیه 181 آل عمران و 155 نساء قرآن از جنایات صهیونیسم ها پرده برداشته و کشتن انبیای بزرگ الهی را به آن ثابت می کند. [3]. ابن هشام، السیره النبویه، بیروت دارالعلم، ج3، ص 352. منبع: اندیشه قم
درسایت های ضد صهیونیستی علت مرگ رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم را مسمومیت توسط یک زن یهودی ذکر کرده اند. آیا چنین چیزی امکان دارد؟
سابقه ی که قرآن از اجداد صهیونیستها ارائه می دهد، نشان گراین حقیقت است که برخی از آنان به هر جنایتی دست زده اند ؛ اجداد آنها به قدری لجوج بودند که قرآن آشکار از جنایات آنها پرده برداشته است، آنها به هیچ یک از انبیای الهی عقیده ندارند، حضرت موسی که به کوه طور رفت هنگام رفتن برادرش هارون را جانشین خود نمود، برگشت دید قوم موسی گوساله پرست شدند.[1]
به تصریح قرآن آنها انبیای بزرگ الهی را به قتل رسانده و بزرگترین جنایات تاریخ را مرتکب شده اند، در این باره خداوند خطاب به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید: به آنان بگو (یهود) اگر ایمان دارید پس چرا پیامبران الهی را کشتید...)[2] در جای دیگر می فرماید: آنها کافر شدند به آیات الهی (معجزاتی که موسی و پیامبرانشان به آنها آورد) و پیامبران الهی را به قتل رساندند. در روایات اسلامی نیز آمده است که آنها صدها نفر از پیامبران خود را می کشتند، کشتن زکریا و یحیی علیهم السلام فرزند او، نمونه ای از جنایات آنهاست.
آنها حتی قصد کشتن حضرت عیسی را داشتند که نتوانستند به حکم الهی به او دست بیابند و خداوند عیسی را به آسمان ها برد. پس سابقه یهودی ها در پیامبر کشی و حیله بر اساس کتابهای آسمانی روشن است، درباره ی پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم نیز، عده ای از یهودیان راستین پیرو حضرت موسی علیه السلام به آن حضرت که نشانه های او در تورات آمده بود ایمان آوردند، و مسلمان شدند و عده ای نیز با مسالمت در کنار پیامبر(ص) بدون آزار زندگی کردند، عده ای که مثل صهیونیست های امروزی می اندیشیدند و لجوج بودند و به حضرت موسی علیه السلام نیز آزار فراوان دادند، با پیامبر اسلام(ص) لجاجت کرده و آزارش می دادند، و بر سر آن حضرت زباله می ریختند و انواع توهین ها به آن حضرت می کردند، دائم بر علیه آن حضرت توطئه چینی کرده و پیمان شکنی نمودند، و چندین بار توطئه قتل آن حضرت و ترور غافلگیرانه او را طرح ریزی کردند[3] ولی خداوند آن حضرت را از توطئه ها آگاه ساخت، سرانجام زنی از یهود با مسموم کردن قسمتی از گوشت قصد مسموم کردن پیامبر(ص) را داشت که حضرت و یارانش پس از میل لقمه ای متوجه قضیه شدند و آن حضرت قبل از بلعیدن لقمه آلوده به سم بسیار خطرناک، لقمه را در آورد، اما آثار آن سم در خون وارد شد، و برخی از یاران حضرت بر اثر همین غذا شهید شدند و پس از این مسمومیت همواره آن حضرت اثر سم را احساس می کرد، در هر حال مورخین یکی از علل رحلت حضرت را از آثار این سم دانسته و اظهار کرده اند که پیامبر اکرم (ص) بر اثر آن سم ومسمومیت به شهادت رسید.
معرفی منابع جهت مطالعه بیشتر:
1. فروغ ابدیت آیت الله جعفر سبحانی.
2. سیره رسول خدا، رسول جعفریان.
3. ترجمه الصحیح من سیره النبی الاعظم –دکترسپهری
پی نوشتها:
[1]. بقره/91.
[2]. آل عمران/112. همچنین در آیه 181 آل عمران و 155 نساء قرآن از جنایات صهیونیسم ها پرده برداشته و کشتن انبیای بزرگ الهی را به آن ثابت می کند.
[3]. ابن هشام، السیره النبویه، بیروت دارالعلم، ج3، ص 352.
منبع: اندیشه قم
- [سایر] نمونههایی از آداب و رفتار پیامبراکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) را ذکر کنید.
- [سایر] چرا حضرت محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) این همه زن داشته اند؟
- [سایر] چرا موضوع حضرت مهدی به طور واضح توسط پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) ذکر نگردیده است؟
- [سایر] دعای رسول خدا – صلی الله علیه و آله و سلم – درباره ی زن ناشایست چیست؟
- [سایر] آیا ازدواج حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم با زنی یهودی به نام (صفیه) درست است؟ دلیل آن چه بود؟
- [سایر] هدف از بعثت حضرت خاتم الانبیاء (صلی الله علیه و آله و سلم ) چیست ؟
- [سایر] آیا در زمان پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) کاتبان و حافظان زن بودهاند؟
- [سایر] مراحل سهگانه عصمت علمی پیامبراکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) در قرآن چگونه است؟
- [سایر] قرآن برای چه بر پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) نازل شده است؟
- [سایر] داستان معراج پیامبر اکرم(صلّی الله علیه و آله و سلم) در کدام سوره میباشد؟
- [امام خمینی] مستحب است بعد از تکبیرة الاحرام بگوید: "یا محسن قد اتاک المسیی ء و قد امرت المحسن ان یتجاوز عن المسیی ء انت المحسن و انا المسیی ء بحق محمد و آل محمد صل علی محمد و آل محمد و تجاوز عن قبیح ما تعلم منی"، یعنی ای خدایی که به بندگان احسان می کنی، بنده گنهکار به در خانه تو آمده و تو امر کرده ای که نیکوکار از گنهکار بگذرد، تو نیکوکاری و من گناهکار، به حق محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم رحمت خود را بر محمد و آل محمد بفرست و از بدیهایی که می دانی از من سر زده بگذر.
- [آیت الله خوئی] مستحب است بعد از تکبیرة الاحرام بگوید:" یا محسن قد اتاک المسییء و قد امرت المحسن ان یتجاوز عن المسیء انت المحسن و انا المسیء بحق محمد و آل محمد صل علی محمد و آل محمد و تجاوز عن قبیح ما تعلم منی"، یعنی ای خدایی که به بندگان احسان میکنی بنده گنهکار به در خانه تو آمده و تو امر کردهای که نیکوکار از گنهکار بگذرد، تو نیکوکاری و من گناهکار، به حق محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم رحمت خود را بر محمد و آل محمد بفرست و از بدیهایی که میدانی از من سر زده بگذر.
- [امام خمینی] موقع نوشتن اسم مبارک حضرت رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم مستحب است صلوات را هم بنویسد. و نیز بهتر است هر وقت آن حضرت را یاد می کند صلوات بفرستد
- [آیت الله نوری همدانی] موقع نوشتن اسم مبارک حضرت رسول – صلی الله علیه و آله و سلم – مستحب است صلوات را هم بنویسد . و نیز بهتر است هر وقت آن حضرت را یاد می کند ، صلوات بفرستد .
- [آیت الله شبیری زنجانی] صلوات بر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و آل او از مستحبات مؤکد است و هر وقت انسان اسم مبارک حضرت رسول صلی الله علیه و آله مانند محمد و احمد یا لقب یا کنیه آن جناب؛ مثل مصطفی و ابو القاسم، را بگوید یا بشنود، اگر چه در نماز باشد، مستحب است صلوات بفرستد.
- [آیت الله خوئی] هر وقت انسان اسم مبارک حضرت رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) را مانند محمد و احمد یا لقب و کنیه آن جناب را مثل مصطفی و ابوالقاسم بگوید یا بشنود، اگرچه در نماز باشد، مستحب است صلوات بفرستد.
- [امام خمینی] هر وقت انسان اسم مبارک حضرت رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم مانند محمد و احمد یا لقب و کنیه آن جناب را مثل مصطفی و ابوالقاسم بگوید یا بشنود اگر چه در نماز باشد، مستحب است صلوات بفرستد.
- [آیت الله نوری همدانی] هر وقت انسان اسم مبارک حضرت رسول – صلی الله علیه و آله و سلم – مانند محمد و احمد ، یا لقب و کنیة آن جناب را مثل مصطفی و ابوالقاسم ، بگوید یا بشنود ، اگر چه در نماز باشد ، مستحب است صلوات بفرست .
- [آیت الله مکارم شیرازی] اشْهد انْ لا اله إلا الله وحْده لا شریک له: گواهی می دهم هیچ کس شایسته پرستش جز خداوند نیست، یگانه است و شریک ندارد. و اشْهد ان محمداً عبْده و رسوله: و گواهی می دهم محمد(صلی الله علیه وآله) بنده و فرستاده اوست. اللهم صل علی محمد و آل محمد: خداوندا! درود بفرست بر محمد(صلی الله علیه وآله) و اهل بیت او(علیهم السلام).
- [آیت الله فاضل لنکرانی] مستحب است قبل از تکبیرة الاحرام بگوید: یا مُحْسِنُ قَدْ اَتَاکَ الْمُسِیَیءُ وَقَد اَمَرْتَ الْمُحْسِنَ اَنْ یَتَجاوَزَ عَنِ الْمُسِییء أنْتَ الْمُحْسِنُ وَاَناَ المُسِیءُ بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَتَجاوَزْ عَنْ قَبیحِ ما تَعْلَمُ مِنِّی یعنی ای خدائی که به بندگان احسان می کنی بنده گنهکار به در خانه تو آمده و تو امر کرده ای که نیکوکار از گنهکار بگذرد تو نیکوکاری و من گنهکار به حق محمد و آل محمد(صلی الله علیه وآله) رحمت خود را بر محمد و آل محمد بفرست و از بدی هائی که می دانی از من سر زده بگذر.