آیا حضرت آدم ناف داشت؟
اولا اگر منظور از این سوال آن است که بگویند حضرت آدم، دوران جنینی داشته است، باید توجه کرد که تغذیه دوران جنینی با آنچه به عنوان ناف مشهور است، صورت نمی گیرد. بلکه تغذیه جنین با بند ناف است که هیچ انسانی همراه خود ندارد و همان ابتدای تولد از انسان جدا می کنند. ثانیا چه بسا ناف فوائدی غیر از ارتزاق کودک در رحم داشته باشد، در بسیاری از موارد دور ناف انسان دارای باکتری و میکروب هایی بوده که مطابق برخی از تحقیقات علمی به صدها نوع می رسد و چه بسا ناف به عنوان عاملی برای دفع سموم بدن محسوب شده و حداقل بخشی از این میکروبها همان میکروبهای داخلی بدن است و مانند ناخن و... برای دفع سموم عمل کند، لذا گرچه آدم و حوا در رحم تغدیه نکرده و در نهایت برای آن نیازی به ناف ندارند. اما چه بسا مطابق آنچه بیان شد، وجود ناف برای ادامه زندگی امری لازم و ضروری باشد. ثالثا اگر این سوال از سر کنجکاوی است، باید بیاموزیم که علوم مفید بسیاری وجود دارند، که خود را از آن محروم کرده ایم و بهتر است علم جویی را با معیار مفید بودن تعقیب کنیم. و اگر این مطالب جهت انکار دین مطرح می شود، نشانه عجز است که به سنگ اندازی در تاریکی روی آورده اند. و از آنچه روشن نیست، دلیل می آورند. طبیعتا کسی که قصد بررسی حقانیت دین را دارد، باید به بررسی اصول دین بپردازد. کما اینکه در شناسایی هر مکتبی باید به شناسایی جوهره اساسی آن پرداخت و بعد با سنجش آن به سراغ باقی مسائل رفت. و الا تمام عمر انسان کفاف بخشی از مکاتب موجود را هم نمی دهد.
عنوان سوال:

آیا حضرت آدم ناف داشت؟


پاسخ:

اولا اگر منظور از این سوال آن است که بگویند حضرت آدم، دوران جنینی داشته است، باید توجه کرد که تغذیه دوران جنینی با آنچه به عنوان ناف مشهور است، صورت نمی گیرد. بلکه تغذیه جنین با بند ناف است که هیچ انسانی همراه خود ندارد و همان ابتدای تولد از انسان جدا می کنند.

ثانیا چه بسا ناف فوائدی غیر از ارتزاق کودک در رحم داشته باشد، در بسیاری از موارد دور ناف انسان دارای باکتری و میکروب هایی بوده که مطابق برخی از تحقیقات علمی به صدها نوع می رسد و چه بسا ناف به عنوان عاملی برای دفع سموم بدن محسوب شده و حداقل بخشی از این میکروبها همان میکروبهای داخلی بدن است و مانند ناخن و... برای دفع سموم عمل کند، لذا گرچه آدم و حوا در رحم تغدیه نکرده و در نهایت برای آن نیازی به ناف ندارند. اما چه بسا مطابق آنچه بیان شد، وجود ناف برای ادامه زندگی امری لازم و ضروری باشد.

ثالثا اگر این سوال از سر کنجکاوی است، باید بیاموزیم که علوم مفید بسیاری وجود دارند، که خود را از آن محروم کرده ایم و بهتر است علم جویی را با معیار مفید بودن تعقیب کنیم. و اگر این مطالب جهت انکار دین مطرح می شود، نشانه عجز است که به سنگ اندازی در تاریکی روی آورده اند. و از آنچه روشن نیست، دلیل می آورند. طبیعتا کسی که قصد بررسی حقانیت دین را دارد، باید به بررسی اصول دین بپردازد. کما اینکه در شناسایی هر مکتبی باید به شناسایی جوهره اساسی آن پرداخت و بعد با سنجش آن به سراغ باقی مسائل رفت. و الا تمام عمر انسان کفاف بخشی از مکاتب موجود را هم نمی دهد.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین