پله های رسیدن به ازدواج موفق: 1- تحقیق کامل و ماهرانه از روابط والدین و اعضاء خانواده فرد مورد نظر( اعتیاد، طلاق یک از اعضاء، نوع دوستی های، رابطه با همسایه ها) درصورت وجود هر یکی از این ها، علت را بررسی کنید. زیرا خانواده یک سیستم است و همه در مشکلات همدیگر دخیل و به نحوی تأثیر پذیرند. 2- تحقیق کامل و ماهرانه از همسر آینده ( محل تحصیل یا کار، دوست و....) 3- فرهنگ و آداب و رسوم همسر 4- سطح اقتصاد و رفاه خانواده همسر 5- با توجه به آگاهی از خود و خانواده خودتان پذیرش و رفتن به خواستگاری 6- پرسیدن تمامی علاقه ها و سلیقه ها، انتظارات طرف مقابل و خواسته ها ایشان(آنچه که هست و می خواهد شما باشید به طور کامل) 7- آگاه کردن طرف مقابل نسبت به تمامی علاقه ها و سلیقه ها، انتظاراتی که از طرف مقابل دارید( آنچه که هستید و می خواهید طرف مقابلتان باشد) 8- جمع بندی نهایی ایشان و خود شما و اینکه امتیازهایی که شما به ایشان می دهید نسبت به ملاکهایی که شما دارید. اما مهمترین ملاک ها: ناگفته نماند هر فردی یک سری ملاکهای خاص خود را دارد که کاملاً شخصی و به سلیقه و تجارب شخصی برمی گردد. ملاک های عمومی: الف: ایمان و گرایش مذهبی در حد انجام واجبات و ترک محرمات ب: نزدیک بودن یا همسطح بودن درآمد و سبک رفاه و خرج های زندگی ج: پایین بود سن دختر حداقل یک سال و تفاوت سنی حداکثر 5 سال د: بالا بودن تحصیلات پسر نسبت به دختر توجه: بند ج و د، اگر سایر فاکتورها همخوانی داشته باشد با یک مشاوره کوتاه مشکلی را در روابط ایجاد نمی کند. ضمناً اگر به وابستگی قبل از آشنایی کامل از شخصیت اصلی همدیگر مبتلا شده اید. حتماً با مشاوره صحبت کنید یا اینکه این وابستگی را تا طی کردن مراحل اول و دوم، سوم و چهارم، قطع کنید.
مراحل یک پیوند آرامش بخش چیست؟
پله های رسیدن به ازدواج موفق:
1- تحقیق کامل و ماهرانه از روابط والدین و اعضاء خانواده فرد مورد نظر( اعتیاد، طلاق یک از اعضاء، نوع دوستی های، رابطه با همسایه ها) درصورت وجود هر یکی از این ها، علت را بررسی کنید. زیرا خانواده یک سیستم است و همه در مشکلات همدیگر دخیل و به نحوی تأثیر پذیرند.
2- تحقیق کامل و ماهرانه از همسر آینده ( محل تحصیل یا کار، دوست و....)
3- فرهنگ و آداب و رسوم همسر
4- سطح اقتصاد و رفاه خانواده همسر
5- با توجه به آگاهی از خود و خانواده خودتان پذیرش و رفتن به خواستگاری
6- پرسیدن تمامی علاقه ها و سلیقه ها، انتظارات طرف مقابل و خواسته ها ایشان(آنچه که هست و می خواهد شما باشید به طور کامل)
7- آگاه کردن طرف مقابل نسبت به تمامی علاقه ها و سلیقه ها، انتظاراتی که از طرف مقابل دارید( آنچه که هستید و می خواهید طرف مقابلتان باشد)
8- جمع بندی نهایی ایشان و خود شما و اینکه امتیازهایی که شما به ایشان می دهید نسبت به ملاکهایی که شما دارید.
اما مهمترین ملاک ها:
ناگفته نماند هر فردی یک سری ملاکهای خاص خود را دارد که کاملاً شخصی و به سلیقه و تجارب شخصی برمی گردد.
ملاک های عمومی:
الف: ایمان و گرایش مذهبی در حد انجام واجبات و ترک محرمات
ب: نزدیک بودن یا همسطح بودن درآمد و سبک رفاه و خرج های زندگی
ج: پایین بود سن دختر حداقل یک سال و تفاوت سنی حداکثر 5 سال
د: بالا بودن تحصیلات پسر نسبت به دختر
توجه: بند ج و د، اگر سایر فاکتورها همخوانی داشته باشد با یک مشاوره کوتاه مشکلی را در روابط ایجاد نمی کند.
ضمناً اگر به وابستگی قبل از آشنایی کامل از شخصیت اصلی همدیگر مبتلا شده اید. حتماً با مشاوره صحبت کنید یا اینکه این وابستگی را تا طی کردن مراحل اول و دوم، سوم و چهارم، قطع کنید.
- [سایر] مراحل توکّل را بیان فرمایید، و چگونه میتوان این مراحل را کسب نمود؟
- [سایر] آرامش ندارم، برای رسیدن به آرامش باید چه کار کرد؟
- [سایر] مراحل آفرینش انسان را بیان کنید؟
- [سایر] مراحل خلقت انسان را بیان کنید؟
- [سایر] مراحل خودسازی را بیان کنید؟
- [آیت الله خوئی] زیدی پیوند غصبی را به درخت خود زد. آیا نمو و میوه آن مال صاحب پیوند است یا صاحب درخت؟
- [سایر] آرامش داشتن و آرامش نداشتن والدین در هنگام آمیزش چه اثری دارد؟
- [سایر] مراحل و سطوح مختلف دین کداماند؟
- [سایر] مراحل عبادت و توجه به معاد چیست؟
- [سایر] مراحل و سطوح مختلف دین کدامند؟
- [آیت الله جوادی آملی] .واجب است ذکر واجب رکوع, درحال آرامش بدن باشد و احتیاط واجب است ذکر مستحب رکوع که به قصد خصوصیت رکوع ادا میشود, در حال آرامش بدن باشد.
- [آیت الله علوی گرگانی] جائز است بریدن عضوی از بدن مرده کافر و یا مشکوک الاسلام، به منظور پیوند زدن آن به بدن شخص مسلمان وپس از پیوند زدن، چون جزو بدن مسلمان میشود، احکام بدن مسلمان بر او جاری است وهمینطور جائز است عضوی از اعضأ بدن حیوان نجس العین را به بدن شخص مسلمان پیوند زدن وچون پس از پیوند زدن جزو بدن مسلمان میگردد، احکام بدن مسلمان بر آن عضو جاری است ونماز خواندن با آن عضو نیز جائز است.
- [آیت الله خوئی] جایز است بریدن عضوی از بدن مردة کافر و یا مشکوک الاسلام، به منظور پیوند زدن آن به بدن شخص مسلمان و پس از پیوند زدن چون جزء بدن مسلمان میشود، احکام بدن مسلمان بر او جاری است و همین طور جایز است عضوی از اعضاء بدن حیوان نجسالعین را به بدن شخص مسلمان پیوند زدن و چون پس از پیوند زدن جزء بدن مسلمان میگردد، احکام بدن مسلمان بر آن عضو جاری است و نماز خواندن با آن عضو نیز جایز است.
- [آیت الله مظاهری] اگر عضو میّت بعد از پیوند حیات پیدا کند از عضویّت میّت در میآید و نجس و میته نیست بلکه اگر عضو حیوان نجس العین نیز پیوند شود حکم چنین است.
- [آیت الله جوادی آملی] .حرکت اندک که مانع صدق آرامش بدن نیست, اشکال ندارد؛ ولی ذکر در حال حرکت شدید که مانع صدق آرامش بدن است, کافی نیست و باید در حال آرام شدن بدن, دوباره گفته شود.
- [امام خمینی] قطع عضو میت غیر مسلمان برای پیوند، حرام نیست و دیه ندارد، لکن اگر پیوند کرد، اشکال واقع میشود در نجاست آن و میته بودن آن برای نماز، اگر میته انسانی در نماز اشکال داشته باشد، بنا بر این اشکال در میته مسلمان نیز هست، و اشکال نجاست اگر قبل از غسل قطع نمایند نیز هست، لکن میتوان گفت که اگر عضو میت پس از پیوند، حیات پیدا کند، از عضویت میت میافتد و به عضویت زنده در میآید. و نجس و میته نیست بلکه اگر عضو حیوان نجس العین نیز پیوند شود، و زنده به زندگی انسان شود از عضویت حیوان خارج و به عضویت انسان در میآید.
- [آیت الله مکارم شیرازی] 10 در صورتی که یقین یا خوف خطر یا ضرر مهمی برای مادر داشته باشد در مراحل اولیه جایز است.
- [آیت الله علوی گرگانی] جائز نیست بریدن عضوی از اعضأ بدن مرده مسلمان مانند چشم و یا عضو دیگر بمنظور پیوند زدن آن عضو به بدن شخص زنده دیگر وقطع کننده ملزم است که دیه آن عضو را با اجازه حاکم شرع صرف حج یا سایر خیرات ومبّرات خود میّت نماید، ولی چنانچه زنده ماندن یک فرد مسلمان متوقّف گردد که عضو بدن مرده مسلمانی را ببرند و به او پیوند زنند، جائز است بریدن آن عضو ولیقطع کننده باید دیه آن را بپردازد و در هر دو صورت پیوند زدن عضو قطع شده به بدن دیگری اشکال ندارد وپس از پیوند چون جزو بدن شخص زنده میگردد، احکام بدن زنده بر او جاری است. و ظاهر این است که جائز نباشد شخصی در حال حیات خود وصیت کند که پس از مردن او عضوی از اعضأ او را قطع کنند و به دیگری پیوند زنند و در این صورت بریدن عضو آن میّت دیه دارد.
- [آیت الله خوئی] جایز نیست بریدن عضوی از اعضاء بدن مردة مسلمان مانند چشم و یا عضو دیگر به منظور پیوند زدن آن عضو به بدن شخص زندة دیگر و قطع کننده ملزم شود که دیة آن عضو را به ورثة مرده بپردازد، ولی چنانچه زنده ماندن یک فرد مسلمان متوقف گردد که عضو بدن مردة مسلمانی را ببرند و به او پیوند زنند، جایز است بریدن آن عضو ولی قطع کننده باید دیة آن را بپردازد و در هر دو صورت پیوند زدن عضو قطع شده به بدن دیگری اشکال ندارد و پس از پیوند چون جزء بدن شخص زنده میگردد، احکام بدن زنده بر او جاری است .... و ظاهر این است که جایز باشد در حال حیات خود وصیت کند که پس از مردن او عضوی از اعضاء او را قطع کنند و به دیگری پیوند زنند و در این صورت بریدن عضو آن میت دیه ندارد.
- [آیت الله وحید خراسانی] روی خرمن گندم و جو و مانند اینها که مانع از ارامش بدن است نماز باطل است