در مورد زندگی دبی فورد چه اطلاعاتی دارید؟ آیا وی عارف است؟ خانم دبی فورد که یکی از مدعیان معنویت و اخلاق است؛ امروزه صاحب آثاری در این حوزه است و کتابهایی با آرم معنویت و زندگی دینی نگاشته است. وی سیزده ساله بود که مادرش به وی خبر می دهد که پدرشان آن ها را ترک کرده و به زندگی مشترک شان پایان داده است. ده سال طول کشید تا دبی بتواند رنج حاصل از جدایی والدینش و طلاق مادرش را فراموش کند.وی می گوید: 38 سال در انتظار شخص مناسبی بودم و تا شریک زندگی او باشم. به خودم قول داده بودم که هرگز آن چه را والدینم در حق من روا داشتند در مورد فرزندانم انجام ندهم... در پایان اولین سال ازدواجم هر دو می دانستیم که به آخر خط رسیده ایم... بالاخره دان حقایق را بازگو کرد و چند هفته بعد مرا ترک کرد...( جدایی معنوی از ص 21 تا 24) اعتیاد به مواد مخدر در جوانی: وی در جایی می گوید: ( همهمه ذهنی مداومی که مرا سرزنش و مرتب گوشزد می کرد که چقدر نخواستنی و غیر قابل دوست داشتن هستم ، به این ترکیب اضافه کنید، سپس سیزده سال مصرف دارو و مواد مخدر را به هم به این ترکیبم افزودم تا بتوانم با اعماق تاریکم آشنا شوم و ارتباط صمیمانه ای با ناتوانی برقرار کنم ( راز سایه ص 32). استفاده ام از مواد به اندازه ای زیاد شد که می دانستم اگر به همین ترتیب ادامه دهم، به زودی خواهم مرد سال ها به مراکز گوناگون ترک مواد مخدر رفتم و سعی کردم به زندگی خود سر و سامان بخشم.) ( راز سایه ص 14 تا 15) وی تصریح می کند: ( در جوانی جزو کسانی بودم که شعار روزانه آنها ( سکس، مواد و رقص ) بود . می خواستم دیگران مرا به عنوان یک انسان منطقی و بی احساس ببینند . در ظاهر فقط در پی پول و مقام بودم . سال ها حساس بودن و آرزوی یافتن مفهوم زندگی را پنهان کردم.) ( راز سایه ص 153) دبی فورد بالاخره بعد از ازدواج با ریک در مدتی کوتاه از او جدا می شود و تجربه تلخ طلاق وی را منزوی می کند و در ازدواج دوم با دان باز هم در حالی که خود را مقصر در عدم برقراری صحیح با دان می بیند از وی هم جدا می شود.( جدایی معنوی ص 117)
در مورد زندگی دبی فورد چه اطلاعاتی دارید؟ آیا وی عارف است؟
خانم دبی فورد که یکی از مدعیان معنویت و اخلاق است؛ امروزه صاحب آثاری در این حوزه است و کتابهایی با آرم معنویت و زندگی دینی نگاشته است.
وی سیزده ساله بود که مادرش به وی خبر می دهد که پدرشان آن ها را ترک کرده و به زندگی مشترک شان پایان داده است. ده سال طول کشید تا دبی بتواند رنج حاصل از جدایی والدینش و طلاق مادرش را فراموش کند.وی می گوید:
38 سال در انتظار شخص مناسبی بودم و تا شریک زندگی او باشم. به خودم قول داده بودم که هرگز آن چه را والدینم در حق من روا داشتند در مورد فرزندانم انجام ندهم... در پایان اولین سال ازدواجم هر دو می دانستیم که به آخر خط رسیده ایم... بالاخره دان حقایق را بازگو کرد و چند هفته بعد مرا ترک کرد...( جدایی معنوی از ص 21 تا 24)
اعتیاد به مواد مخدر در جوانی:
وی در جایی می گوید:
( همهمه ذهنی مداومی که مرا سرزنش و مرتب گوشزد می کرد که چقدر نخواستنی و غیر قابل دوست داشتن هستم ، به این ترکیب اضافه کنید، سپس سیزده سال مصرف دارو و مواد مخدر را به هم به این ترکیبم افزودم تا بتوانم با اعماق تاریکم آشنا شوم و ارتباط صمیمانه ای با ناتوانی برقرار کنم ( راز سایه ص 32).
استفاده ام از مواد به اندازه ای زیاد شد که می دانستم اگر به همین ترتیب ادامه دهم، به زودی خواهم مرد سال ها به مراکز گوناگون ترک مواد مخدر رفتم و سعی کردم به زندگی خود سر و سامان بخشم.) ( راز سایه ص 14 تا 15)
وی تصریح می کند:
( در جوانی جزو کسانی بودم که شعار روزانه آنها ( سکس، مواد و رقص ) بود . می خواستم دیگران مرا به عنوان یک انسان منطقی و بی احساس ببینند . در ظاهر فقط در پی پول و مقام بودم . سال ها حساس بودن و آرزوی یافتن مفهوم زندگی را پنهان کردم.) ( راز سایه ص 153)
دبی فورد بالاخره بعد از ازدواج با ریک در مدتی کوتاه از او جدا می شود و تجربه تلخ طلاق وی را منزوی می کند و در ازدواج دوم با دان باز هم در حالی که خود را مقصر در عدم برقراری صحیح با دان می بیند از وی هم جدا می شود.( جدایی معنوی ص 117)
- [سایر] دبی فورد از ترویج دهندگان قانون جذب است؟
- [سایر] آیا خواندن کتاب های دبی فورد برای شناخت خودمان مناسب است؟
- [سایر] دبی فورد چه کسی است و قبل از نگارش کتابهای خود، در چه زمینههایی فعالیت میکرده است؟
- [سایر] دبی فورد، موضوع طلاق را به عنوان یکی از راههای تکامل انسان میداند و از آن به عنوان جدایی معنوی یاد میکند، بر این دیدگاه چه اشکالات و نقدهائی وارد میباشد؟
- [سایر] آیا اطلاعاتی در مورد نحوه زندگی امام زمان علیه السلام) وجود دارد؟
- [سایر] لطفاً اطلاعاتی دربارة زندگی سیاسی و اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بیان کنید؟
- [سایر] آیا امکان دارد اطلاعاتی درباره زندگی و رسالت حضرت هود(ع) را بیان کنید؟
- [سایر] آیا میتوانید در باره زندگی و شخصیت ابن میثم بحرانی اطلاعاتی در اختیار من قرار دهید؟
- [سایر] لطفاً راههای عارف شدن را نشانم دهید؟
- [سایر] عارف و سالک کیست؟
- [آیت الله شبیری زنجانی] سرمایهای که مورد نیاز انسان است و با کمتر از آن زندگی او در حدّ آبرو و شؤونش اداره نمیشود خمس ندارد، یعنی میتواند از درآمد خود برداشته و جزء سرمایه کند، همچنین است اموالی که برای تأمین مخارج آتیه زندگی خود، پسانداز میکند ولی اگر با پرداختن خمس این اموال، مشکلی در اداره زندگی او پدید نمیآید باید خمس آن را بدهد.
- [آیت الله وحید خراسانی] محلی را که انسان برای اقامت و زندگی خود اختیار کرده وطن اوست ولی اگر در ان جا به دنیا امده و وطن پدر و مادرش باشد اختیار کردن برای زندگی معتبر نیست بلکه تا اعراض نکرده وطن اوست
- [آیت الله سبحانی] محلی را که انسان برای اقامت و زندگی خود اختیار کرده وطن اوست، چه در آنجا به دنیا آمده و وطن پدر و مادرش باشد، یا خودش آنجا را برای زندگی اختیار کرده باشد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . محلی را که انسان برای اقامت و زندگی خود اختیار کرده وطن اوست، چه در آنجا به دنیا آمده و وطن پدر و مادرش باشد، یا خودش آن جا را برای زندگی اختیار کرده باشد.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] محلی را که انسان برای اقامت و زندگی خود اختیار کرده وطن او است؛ چه در آنجا به دنیا آمده و وطن پدر و مادرش باشد یا خودش آنجا را برای زندگی اختیار کرده باشد.
- [امام خمینی] محلی را که انسان برای اقامت و زندگی خود اختیار کرده وطن اوست چه در آن جا به دنیا آمده و وطن پدر و مادرش باشد، یا خودش آن جا را برای زندگی اختیار کرده باشد.
- [آیت الله مظاهری] محلی را که انسان برای اقامت و زندگی خود اختیار کرده وطن اوست چه در آنجا به دنیا آمده و وطن پدر و مادرش باشد، یا خودش آنجا را برای زندگی اختیار کرده باشد.
- [آیت الله جوادی آملی] .خانمی که درآمدی دارد و هزینه زندگی او به عهده شوهرش است، اگر شوهرش مخارج زندگی او را نپردازد و ایشان از درآمد خودش هزینه نماید، آن مقداری که صرف کرده است, جزء هزینه او شمرده میشود و خمس ندارد.
- [آیت الله سیستانی] محلی را که انسان برای اقامت دائمی و زندگی خود اختیار کرده ، وطن اوست ، چه در آنجا به دنیا آمده و وطن پدر و مادرش باشد ، یا خودش آنجا را برای زندگی اختیار کرده باشد .
- [آیت الله نوری همدانی] محلی را که انسان برای اقامت و زندگی خود اختیار کرده وطن او است ، چه در آنجا به دنیا آمده و وطن پدر و مادرش باشد ، یا خودش آنجا را برای زندگی اختیار کرده باشد .