قصه صحابی ای که در نماز چشم چرانی میکرد البانی قصه صحابی ای که در نماز چشم چرانی میکرد را فاش میکند متن کلام محمد ناصر الدین البانی (مجدّد دین اهل سنت وجماعت , آن طور که بن باز او را خواند) : یکی أز صحابه رسول خدا عمدا در صف آخر نماز میخواند .. برای چه ؟ برای إین که زن زیبائی بود که در صف أوّل نماز می خواند .. پس وقتی که سجده میکرد أز زیر بغل او را نگاه میکرد .. (بعد کمی خودش وشاگردانش میخندند) سپس میگوید : رضی الله عنه .. خدا أز او راضی باشد .. به حق .. چون که او صحابی است .. شاید یادتان آید .. من نمیگویم تا مثل آنها انجام دهید .. (بعد کمی میخندد) .. ولی میگویم تا بدانید که ما مثل آنها در فضیلت نیستیم وبدانید که خدا بر حسب حسنات وسیئات محاسبه میکند .. پس کسی که حسناتش بر سیئاتش غلبه کند أز رهیافته گان خواهد بود .. وبر عکسش هم بر عکس .. وبهترین وبیشترین فضیلت هم صحبت رسول خدا است .. لینک دانلود صوت البانی: http://www.ansarweb.net/artman2/uploads/1/albani_97abi_9ayi3.ram
قصه صحابی ای که در نماز چشم چرانی میکرد
البانی قصه صحابی ای که در نماز چشم چرانی میکرد را فاش میکند
متن کلام محمد ناصر الدین البانی (مجدّد دین اهل سنت وجماعت , آن طور که بن باز او را خواند) :
یکی أز صحابه رسول خدا عمدا در صف آخر نماز میخواند .. برای چه ؟ برای إین که زن زیبائی بود که در صف أوّل نماز می خواند .. پس وقتی که سجده میکرد أز زیر بغل او را نگاه میکرد .. (بعد کمی خودش وشاگردانش میخندند) سپس میگوید : رضی الله عنه .. خدا أز او راضی باشد .. به حق .. چون که او صحابی است .. شاید یادتان آید .. من نمیگویم تا مثل آنها انجام دهید .. (بعد کمی میخندد) .. ولی میگویم تا بدانید که ما مثل آنها در فضیلت نیستیم وبدانید که خدا بر حسب حسنات وسیئات محاسبه میکند .. پس کسی که حسناتش بر سیئاتش غلبه کند أز رهیافته گان خواهد بود .. وبر عکسش هم بر عکس .. وبهترین وبیشترین فضیلت هم صحبت رسول خدا است ..
لینک دانلود صوت البانی:
http://www.ansarweb.net/artman2/uploads/1/albani_97abi_9ayi3.ram
- [سایر] عقیده شیعه و اهل سنت در مورد صحابه چه تفاوتی با هم دارد؟ چرا شیعیان همه صحابه را خوب و عادل نمی دانند؟
- [سایر] دیدگاه شیعه دربارهی عدالت صحابه چیست؟
- [سایر] تعریف اهل سنت از اجتهاد چیست؟ همه صحابه را مجتهد میدانند؟ دلیل آنها بر اجتهاد صحابه چیست؟
- [سایر] چه دلایلی بر رد عدالت صحابه وجود دارد؟
- [سایر] منظور از تحریف چیست؟ شیعه و اهل سنت در مورد تحریف قرآن چه عقیده ای دارند؟
- [سایر] عقیده اهل سنت را در مورد حجاب و عقد موقت چیست؟
- [سایر] اهل سنت در مورد حضرت مهدی علیه السلام چه عقیده ای دارند؟
- [سایر] متعه چیست؟شیعه و سنی چه عقیده ای در مورد آن دارند؟
- [سایر] آیا اهل سنت فقط قول و رفتار پیامبر را سنت می دانند یا قول و رفتار صحابه هم شامل سنت میشود؟
- [سایر] چرا اهل سنت با ایجاد شبهه در ایمان به امام زمان، این عقیده مسلم شیعه را ردّ میکنند؟
- [آیت الله سیستانی] از نظر اهل سنّت، زن از همه تَرَکه شوهر اعمّ از منقول و غیرمنقول مانند زمین و غیره، ارث میبرد. حال آنکه از نظر مذهب امامیه، زن از اصل زمین یا قیمت آن ارث نمیبرد و تنها از قیمت بنا و درختان ارث میبرد، نه اصل آنها. بنابراین اگر مذهب اهل سنّت بر شیعه نافذ باشد به گونهای که زن سنّی مذهب از زمین و اصل بنا و درختان ارث ببرد، در صورتی که دیگر ورثه امامی مذهب باشند، زن امامی مذهب نیز میتواند میراثی را که از زمین و اصل بنا و درختان به او میرسد، بگیرد که سایر ورثه اهل سنت باشند.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] چنانچه یکی از اولاد از نظر سنّی بزرگتر و دیگری از جهت بلوغ بزرگتر باشد قضاء نماز بر اولّی واجب است.
- [آیت الله سیستانی] نظر اهل سنّت آن است که مازاد سهمالارث میراث بر آن، به عَصَبه میت مانند برادر او داده میشود. لکن نظر مذهب امامیه خلاف آن است، مثلاً اگر مردی بمیرد و تنها دختری و برادری داشته باشد، از نظر امامیه باید نیمی از ارث را به دختر به عنوان سهمالارث و نیم دیگر را به عنوان ردّ به او بپردازند و به برادر میت سهمی تعلّق نمیگیرد. لکن نظر اهل سنّت آن است که در این فرض نیمی از ارث میت به برادر پرداخت میشود، چون که از عصبه میت به شمار میرود. حال اگر مذهب اهل سنّت بر وارث امامی مذهب نافذ باشد و مازاد سهمالارث به او پرداخت نشود، عصبه میت اگر امامی مذهب باشند، میتوانند از باب قاعده مقاصّه نوعی، مازاد سهمالارث وارثِ سنّی مذهب را بگیرند.
- [آیت الله اردبیلی] عدالت امام جماعت از چند راه ثابت میشود: اوّل: انسان به عدالت امام جماعت وثوق و اطمینان پیدا کند و فرقی نمیکند که اطمینان از چه راهی حاصل شود، به شرط این که انسان از افراد آشنا به مسائل باشد و از افرادی نباشد که با کمترین چیز به امری اطمینان کند. دوم: شهادت دو مرد عادل به شرط آن که دو مرد عادل دیگر برخلاف آن شهادت ندهند و حتّی اگر یک مرد عادل که گفته او موجب وثوق است، بر خلاف آن شهادت دهد، نمیتوان به شهادت آنها اکتفا کرد. سوم: حسن ظاهر امام جماعت که از رفتار او در اجتماع حاصل میشود.
- [آیت الله شبیری زنجانی] شیر دادنی که علّت محرم شدن است به چند راه ثابت میشود: 1 - اطّلاع داشتن خود شخص مانند اطّلاع خود زن شیردهنده یا مردی که شیر از اوست. 2 - خبر دادن عدّهای که انسان از گفته آنها یقین یا اطمینان پیدا کند. 3 - شهادت دو مرد عادل یا یک مرد و دو زن عادل یا چهار زن که عادل باشند. 4 - اعتراف زن یا مرد به محرمیت برای کسانی که احتمال میدهند این اعتراف صحیح باشد. در این سه راه اخیر لازم نیست خبردهنده یا شاهد یا اعترافکننده خصوصیات شیر دادن را به طور کامل بیان کنند، همچنین لازم نیست بدانیم که عقیده ما با عقیده آنها یکی است، بلکه همین مقدار که احتمال دهیم که عقیده آنها در شرایط شیر دادنی که علّت محرمیت میشود با ما یکسان است و در خصوصیاتی که در شیر دادن لازم است، اشتباه نکردهاند، کفایت میکند.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] عدالت امام جماعت باید برای مأموم محرز باشد و با شک در اصل عدالت نمی توان به او اقتدا کرد و در صورتی که امامی را که عادل می دانسته، اگر شک کند به عدالت خود باقی است یا نه، می تواند به او اقتدا نماید.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر امام جماعت قضای نماز یومیه خود یا کس دیگر را که فوت آن به عقیده مأموم یقینی باشد میخواند، میشود به او اقتدا کرد، ولی اگر به عقیده مأموم یقینی نباشد، نمیشود اقتدا نمود؛ مگر در برخی صورتهای خاص؛ مثل آن که مأموم و کسی که امام نماز قضای او را میخواند، احتیاط مشابهی داشته باشند، چنانچه در مسأله قبل توضیح داده شد.
- [امام خمینی] شیر دادنی که علت محرم شدن است به دو چیز ثابت می شود: اول: خبر دادن عده ای که انسان از گفته آنان یقین پیدا کند. دوم: شهادت دو مرد عادل یا چهار زن که عادل باشند ولی باید شرایط شیر دادن را هم بگویند مثلا بگویند ما دیده ایم که فلان بچه بیست و چهار ساعت از پستان فلان زن شیر خورده و چیزی هم در بین نخورده و همچنین سایر شرطها را که در مساله گفته شد شرح دهند ولی اگر معلوم باشد که شرایط را می دانند و در عقیده با هم مخالف نیستند و با مرد و زن هم در عقیده مخالفت ندارند لازم نیست شرایط را شرح دهند.
- [آیت الله اردبیلی] اگر مأموم بعد از نماز بفهمد که امام عادل نبوده یا کافر بوده یا بدون وضو نماز خوانده، نماز جماعت او صحیح است.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر مأموم بعد از نماز بفهمد که امام عادل نبوده یا کافر بوده یا به جهتی نمازش باطل بوده مثلاً بیوضو نماز خوانده نماز جماعت مأموم صحیح است.