با توجه به این همه پیشرفت علمی آیا باز بشر احتیاج به پیامبران و تعلیمات آنها دارد؟
مسائل زندگی را می توان به سه گروه تقسیم کرد: (معقول)، (نامعقول) و (مجهول). پیامبران هرگز سخن نامعقول یعنی چیزی بر ضد عقل و خرد نمی گویند، و اگر بگویند پیامبر نیستند، بلکه آنها در فهم و درک مجهولات به ما کمک می کنند و این بسیار برای ما مهم است. بنابراین آنها که در گذشته می گفتند با وجود عقل و خردِ آدمی، نیازی به پیامبران نیست (مانند برهمائی ها، همان گروهی که در هندوستان و بعضی نقاط دیگر زندگی می کنند.) و یا آنها که امروز می گویند با این همه پیروزی های علمی بشر احتیاجی به پیامبران و تعلیمات آنها نداریم، نه قلمرو علم و دانش بشر را شناخته اند و نه رسالت پیامبران را.این درست به آن می ماند که کودکی که درس الفبا را در کلاس اول خوانده بگوید من دیگر همه چیز را می دانم و نیاز به معلم و استاد ندارم،آیا این سخن بی پایه نیست.تازه پیامبران فقط معلم نیستند،مسئله رهبری آنها داستان جداگانه ای دارد.(1) پی نوشت: 1. 50 درس اصول عقائد برای جوانان،مکارم شیرازی، ص149 منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

با توجه به این همه پیشرفت علمی آیا باز بشر احتیاج به پیامبران و تعلیمات آنها دارد؟


پاسخ:

مسائل زندگی را می توان به سه گروه تقسیم کرد: (معقول)، (نامعقول) و (مجهول).
پیامبران هرگز سخن نامعقول یعنی چیزی بر ضد عقل و خرد نمی گویند، و اگر بگویند پیامبر نیستند، بلکه آنها در فهم و درک مجهولات به ما کمک می کنند و این بسیار برای ما مهم است.
بنابراین آنها که در گذشته می گفتند با وجود عقل و خردِ آدمی، نیازی به پیامبران نیست (مانند برهمائی ها، همان گروهی که در هندوستان و بعضی نقاط دیگر زندگی می کنند.) و یا آنها که امروز می گویند با این همه پیروزی های علمی بشر احتیاجی به پیامبران و تعلیمات آنها نداریم، نه قلمرو علم و دانش بشر را شناخته اند و نه رسالت پیامبران را.این درست به آن می ماند که کودکی که درس الفبا را در کلاس اول خوانده بگوید من دیگر همه چیز را می دانم و نیاز به معلم و استاد ندارم،آیا این سخن بی پایه نیست.تازه پیامبران فقط معلم نیستند،مسئله رهبری آنها داستان جداگانه ای دارد.(1)

پی نوشت:
1. 50 درس اصول عقائد برای جوانان،مکارم شیرازی، ص149
منبع:سایت انوار طاها





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین