بهترین تربیت از نظر اسلام کدام است؟ (آیا می شود انسان خود را تربیت کند؟)
خودتان دقیقا به بهترین تربیت از نظر اسلام اشاره کردید و آن همان تربیت خویشتن یا به تعبیری دیگر تربیت نفس است. و در مسیر تربیت یک جامعه سالم تا هر کسی اول از خودش شروع نکند، جامعه هم سالم نخواهد شد. اما آنچه ما به شما با توجه به سن شما می توانیم توصیه کنیم این چند نکته ذیل است: 1 اگر میخواهید مؤ دب به آداب دینی بشوید ، دقیقا آنچه را که در جواب سوال یک به شما گفتیم را در زندگی پیاده کنید. 2 چون شما تقریبا در آستانه سن جوانی هستید و اقتضای سن شما، معاشرت با دوستان هست ، باز به جواب سوال یازده جهت انتخاب و همراه بودن دوست خوب مراجعه کنید. 3 هرگز در مسائل دینی و انجام احکام ، خودتان را خسته نکنید و مخصوصا در انجام مستحبات همیشه از روی علاقه مستحبات را بجا آورید. 4 اگر می خواهید که مؤدب به آداب اسلامی شوید باز هم توصیه می شود که در باره دوستا نتان بیشتر دقت کنید و حتی الا مکان با یک روحانی که بیشتر به او علاقه دارید در ارتباط باشید. 5 و در پایان همیشه تمام همت تان انجام تکلیف باشد یعنی در هر بعدی از زندگی که قرار می گیرید سعی کنید آن کار را به نحوی خدایی کنید و رنگ خدایی به آن بدهید. برای اطلاع بیشتر به کتب زیر مراجعه کنید: تعلیم و تربیت از نظر اسلام / شهید مطهری. جامع السعاده و معراج السعاده / ملا مهدی و ملا احمد نراقی. www.dte.ir
عنوان سوال:

بهترین تربیت از نظر اسلام کدام است؟ (آیا می شود انسان خود را تربیت کند؟)


پاسخ:

خودتان دقیقا به بهترین تربیت از نظر اسلام اشاره کردید و آن همان تربیت خویشتن یا به تعبیری دیگر تربیت نفس است. و در مسیر تربیت یک جامعه سالم تا هر کسی اول از خودش شروع نکند، جامعه هم سالم نخواهد شد.

اما آنچه ما به شما با توجه به سن شما می توانیم توصیه کنیم این چند نکته ذیل است:

1 اگر میخواهید مؤ دب به آداب دینی بشوید ، دقیقا آنچه را که در جواب سوال یک به شما گفتیم را در زندگی پیاده کنید.

2 چون شما تقریبا در آستانه سن جوانی هستید و اقتضای سن شما، معاشرت با دوستان هست ، باز به جواب سوال یازده جهت انتخاب و همراه بودن دوست خوب مراجعه کنید.

3 هرگز در مسائل دینی و انجام احکام ، خودتان را خسته نکنید و مخصوصا در انجام مستحبات همیشه از روی علاقه مستحبات را بجا آورید.

4 اگر می خواهید که مؤدب به آداب اسلامی شوید باز هم توصیه می شود که در باره دوستا نتان بیشتر دقت کنید و حتی الا مکان با یک روحانی که بیشتر به او علاقه دارید در ارتباط باشید.

5 و در پایان همیشه تمام همت تان انجام تکلیف باشد یعنی در هر بعدی از زندگی که قرار می گیرید سعی کنید آن کار را به نحوی خدایی کنید و رنگ خدایی به آن بدهید.

برای اطلاع بیشتر به کتب زیر مراجعه کنید:

تعلیم و تربیت از نظر اسلام / شهید مطهری.

جامع السعاده و معراج السعاده / ملا مهدی و ملا احمد نراقی.

www.dte.ir





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین