زندگی فرزند خودباور، با نشاطتر، متنوع‌تر، هیجان انگیزتر و لذت بخش‌تر است. فرزند دارای اعتماد به نفس، خود را دوست دارد و به پیشرفت‌هایش افتخار می‌کند؛ در نتیجه در فضاهای گوناگون، از ارزش‌ها، اعتقادات و آداب خود دست بر نمی‌دارد. او از توانمندی‌هایش به خوبی استفاده می‌کند و چون از قابلیت‌های وجودی خود بهره می‌برد، احساس رضای خاطر می‌کند. فرزندی که به خودباوری می‌رسد، صادق و بی‌ریا است و سعی نمی‌کند با نشان دادن ویژگی‌های خود و خانواده‌اش (ثروت، مقام پدر یا مادر، امکانات مادی زندگی و...) همسالانش را تحت تأثیر قرار دهد؛ بلکه با شخصیت خود بر آنان اثر می‌گذارد. فرزند خودباور، دنبال ریاست‌طلبی نیست؛ اما مسؤولیت می‌پذیرد. او می‌کوشد با دیگران روابط خوبی داشته باشد. خود را کامل نمی‌پندارد و مایل است ضعف‌ها و اشتباهاتش را بشناسد و ناکامی‌ها را به خوبی تحمل می‌کند. فرزندی که اعتماد به نفس دارد، در صورت داشتن نقصی در جسم یا عدم زیبایی در چهره و یا بلندی و کوتاهی قد و قامت یا ضعف‌های اقتصادی در خانواده و یا موقعیت شغلی پایین پدر یا بی‌سوادی مادر و... احساس شکست نمی‌کند و تمسخر دیگران، او را به انزوا نمی‌کشاند. او در نوجوانی، سراغ مواد مخدر و دیگر فعالیت‌های مجرمانه و غیر قانونی و غیر اخلاقی نمی‌رود. فرزند خودباور، همسالان را تحقیر و سرکوب نمی‌کند و خودخواه و منفی‌باف نیست و از دیگران سوء استفاده نمی‌کند. او می‌داند که در هر موقعیتی چگونه رفتار کند و چه برخوردی مناسب‌تر است. منبع: کتاب نسیم مهر(3)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)/1388
زندگی فرزند خودباور، با نشاطتر، متنوعتر، هیجان انگیزتر و لذت بخشتر است. فرزند دارای اعتماد به نفس، خود را دوست دارد و به پیشرفتهایش افتخار میکند؛ در نتیجه در فضاهای گوناگون، از ارزشها، اعتقادات و آداب خود دست بر نمیدارد.
او از توانمندیهایش به خوبی استفاده میکند و چون از قابلیتهای وجودی خود بهره میبرد، احساس رضای خاطر میکند.
فرزندی که به خودباوری میرسد، صادق و بیریا است و سعی نمیکند با نشان دادن ویژگیهای خود و خانوادهاش (ثروت، مقام پدر یا مادر، امکانات مادی زندگی و...) همسالانش را تحت تأثیر قرار دهد؛ بلکه با شخصیت خود بر آنان اثر میگذارد.
فرزند خودباور، دنبال ریاستطلبی نیست؛ اما مسؤولیت میپذیرد. او میکوشد با دیگران روابط خوبی داشته باشد. خود را کامل نمیپندارد و مایل است ضعفها و اشتباهاتش را بشناسد و ناکامیها را به خوبی تحمل میکند.
فرزندی که اعتماد به نفس دارد، در صورت داشتن نقصی در جسم یا عدم زیبایی در چهره و یا بلندی و کوتاهی قد و قامت یا ضعفهای اقتصادی در خانواده و یا موقعیت شغلی پایین پدر یا بیسوادی مادر و... احساس شکست نمیکند و تمسخر دیگران، او را به انزوا نمیکشاند. او در نوجوانی، سراغ مواد مخدر و دیگر فعالیتهای مجرمانه و غیر قانونی و غیر اخلاقی نمیرود.
فرزند خودباور، همسالان را تحقیر و سرکوب نمیکند و خودخواه و منفیباف نیست و از دیگران سوء استفاده نمیکند.
او میداند که در هر موقعیتی چگونه رفتار کند و چه برخوردی مناسبتر است.
منبع: کتاب نسیم مهر(3)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)/1388
- [سایر] اولیای مدرسه تا چه اندازه در افزایش اعتماد به نفس فرزند یا کاهش آن تأثیر دارند؟
- [سایر] والدین تا چه حد در افزایش اعتماد به نفس فرزند تأثیر دارند؟
- [سایر] فرق اعتماد به نفس با خودخواهی چیست؟
- [سایر] دختر 16 سالهام به جهت ضعف اعتماد به نفس، از سخن گفتن در مهمانیها و جمع دوستان و نزدیکان میترسد؛ چگونه اعتماد به نفس او را بالا ببرم؟
- [سایر] اعتماد به نفس به چه مفهومی است و آیا در مقابل اعتماد به خدا قرار نمیگیرد؟
- [سایر] اعتماد به نفس به چه مفهومی است و آیا در مقابل اعتماد به خدا قرار نمیگیرد؟
- [سایر] راهکارهای به دست آوردن اعتماد به نفس چیست؟
- [سایر] چگونه اعتماد به نفس را در کودک سالم پرورش دهیم؟
- [سایر] درمان اعتماد به نفس پایین در رابطه با چهره چیست؟
- [سایر] شیوه های ایجاد و تقویت اعتماد به نفس چیست؟
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . خواندن سوره توحید به یک نفس مکروه است.
- [آیت الله مظاهری] خواندن سوره توحید به یک نفس مکروه است.
- [آیت الله نوری همدانی] خواندن سوره قل هو الله به یک نفس مکروه است .
- [آیت الله مظاهری] اشخاصی که به تنگی نفس مبتلا میباشند و به دستور پزشک هنگام تنگی شدید نفس توسّط وسیلهای که حاوی مواد اکسیژنی است از راه دهان اکسیژن به ریه خودشان میرسانند روزه آنها صحیح است.
- [آیت الله علوی گرگانی] خواندن سوره )قل هو ا& احد( به یک نفس مکروه است.
- [آیت الله وحید خراسانی] خواندن سوره قل هو الله احد به یک نفس مکروه است
- [آیت الله خوئی] خواندن سوره" قل هو الله احد" به یک نفس مکروه است.
- [آیت الله سیستانی] خواندن سوره (قل هو اللّه احد) به یک نفَس مکروه است .
- [آیت الله شبیری زنجانی] خواندن سوره (قُلْ هو اللَّهُ أَحَد) به یک نفس مکروه است.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] خواندن سوره قل هو اللّه احد به یک نفس مکروه است.