اسلام وتها جم فرهنگی اسلام دینی کامل و غنی و دارای فرهنگ خاص خود است، که اگر به آن عمل شود، جامعه از بسیاری معضلات رهایی خواهد یافت. حال جای این پرسش است که آیا ما نیز مسلمان واقعی هستیم؟ آیا مسلمانان، بیشتر تابع آداب و رسوم نیاکان و فرهنگ بومی خود هستند، یا تابع واقعی اسلام؟ اگر تمام احکام الهی راجع به رابطه زن و مرد و ازدواج و در سایر زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی اجرا شود، آیا مشکلی به اسم تهاجم فرهنگی باقی خواهد ماند؟ بنابراین علت مواجهه و آماده باش در مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان، به هیچ وجه به علت ضعف فرهنگ اسلامی و ملی ما در مقابل غرب و شرق نیست بلکه به دلیل نهادینه نشدن این فرهنگ غنی اسلامی در کشورمان و وجود مشکلات و معضلاتی لازم است در مقابل این هجوم فرهنگی بیدار بود و آثار تخریبی آن را به حداقل رسانید. از این رو به جای نالیدن و غصّه‌دار شدن از تهاجم فرهنگی، باید به ترویج فرهنگ اسلام پرداخت. باید ایثار کرد و حتی مسئولان کشور باید از آبرو و تمام سرمایه‌های خویش مایه بگذارند تا فرهنگ ما اصلاح گردد. در نتیجه اگر منظور از شعار غنای فرهنگی، غنای فرهنگ اسلام باشد، درست است ولی تا وقتی که ما ترویج پفک نمکی و ماکارونی را بر ترویج فرهنگ اصیل اسلام ترجیح می‌دهیم، آن غنا ربطی به ما ندارد. پس در حال حاضر، احکام اسلام نه به تمامی اجرا می‌گردد و نه حتی ترویج می‌شود. پرسمان
اسلام وتها جم فرهنگی
اسلام دینی کامل و غنی و دارای فرهنگ خاص خود است، که اگر به آن عمل شود، جامعه از بسیاری معضلات رهایی خواهد یافت. حال جای این پرسش است که آیا ما نیز مسلمان واقعی هستیم؟
آیا مسلمانان، بیشتر تابع آداب و رسوم نیاکان و فرهنگ بومی خود هستند، یا تابع واقعی اسلام؟ اگر تمام احکام الهی راجع به رابطه زن و مرد و ازدواج و در سایر زمینههای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی اجرا شود، آیا مشکلی به اسم تهاجم فرهنگی باقی خواهد ماند؟ بنابراین علت مواجهه و آماده باش در مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان، به هیچ وجه به علت ضعف فرهنگ اسلامی و ملی ما در مقابل غرب و شرق نیست بلکه به دلیل نهادینه نشدن این فرهنگ غنی اسلامی در کشورمان و وجود مشکلات و معضلاتی لازم است در مقابل این هجوم فرهنگی بیدار بود و آثار تخریبی آن را به حداقل رسانید. از این رو به جای نالیدن و غصّهدار شدن از تهاجم فرهنگی، باید به ترویج فرهنگ اسلام پرداخت. باید ایثار کرد و حتی مسئولان کشور باید از آبرو و تمام سرمایههای خویش مایه بگذارند تا فرهنگ ما اصلاح گردد. در نتیجه اگر منظور از شعار غنای فرهنگی، غنای فرهنگ اسلام باشد، درست است ولی تا وقتی که ما ترویج پفک نمکی و ماکارونی را بر ترویج فرهنگ اصیل اسلام ترجیح میدهیم، آن غنا ربطی به ما ندارد. پس در حال حاضر، احکام اسلام نه به تمامی اجرا میگردد و نه حتی ترویج میشود.
پرسمان
- [سایر] آیا تبلیغ فرهنگ و ارزش های قومی تهاجم فرهنگی است یا تبادل فرهنگی؟
- [سایر] چرا غالباً با مطرح شدن بحث تهاجم فرهنگی، اذهان متوجه نوجوان و جوان می شود؟ مگر تنها عناصر موجود در فرهنگ یک جامعه، نوجوانان و جوانان اند؟
- [سایر] تهاجم فرهنگی یعنی چه؟
- [سایر] مقصود از تهاجم فرهنگی چیست; آیا می توان فعالیت های فرهنگی را مانند فعالیت های نظامی، تهاجم نامید؟
- [سایر] مقصود از تهاجم فرهنگی چیست؛ آیا می توان فعالیت های فرهنگی را مانند فعالیت های نظامی، تهاجم نامید؟
- [سایر] ابزار و روشهای تهاجم فرهنگی چیست؟
- [سایر] راههای مبارزه با تهاجم فرهنگی چیست؟
- [سایر] منظور از تهاجم فرهنگی چیست؟
- [سایر] عوامل و ریشه های تهاجم فرهنگی چیست؟
- [سایر] نقش رسانههای گروهی در تهاجم فرهنگی چیست؟