بخاری در صحیح خود از ابو هریره نقل کرده که پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله وسلم)فرمود: (یضحک اللّه إلی رجلین یقتل أحدهما الآخر فکلاهما یدخل الجنّه) خداوند می خندد بر دو نفری که همدیگر را می کشند و هر دو وارد بهشت می شوند. به گزارش شیعه آنلاین به نقل از پایگاه وهابیت و اسلام، ابن تیمیه در رساله (عقیده الحمویّه) می نویسد: خداوند می خندد، و روز قیامت در حال خنده بر بندگان خود تجلّی می کند: ((مجموعه الرسائل الکبری، رساله یازدهم: 451.)). بخاری از ابو هریره از قول یکی از صحابه نقل می کند که از مهمانی پذیرائی کرده بود، به محضر پیامبر گرامی(صلی الله علیه وآله وسلم)رسید و حضرت فرمود: (ضحک اللّه اللیله). خداوند شب گذشته به خاطر پذیرائی تو از مهمان، خندید . ((صحیح بخاری، ج 4، ص 226، کتاب المناقب، باب مناقب الأنصار.)). بخاری در صحیح خود از ابو هریر نقل کرده که پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم)فرمود: (یضحک اللّه إلی رجلین یقتل أحدهما الآخر فکلاهما یدخل الجنّه) خداوند می خندد بر دو نفری که همدیگر را می کشند و هر دو وارد بهشت می شوند .((صحیح بخاری، ج 3، ص 210، کتاب الجهاد مناقب، باب وجوب النفیر، صحیح مسلم، ج 6، ص 40، کتاب الإماره، باب بیان الرجلین یقتل أحدهما الآخر.)). قال ابوبکر ابن العربی فی العواصم: (الرحمن علی العرش استوی)قالوا: (إنّه جالس علیه، متّصل به، وأنّه أکبر بأربع أصابع، إذ لایصحّ أن یکون أصغر منه، لأنّه العظیم، ولا یکون مثله لأنّه (لیس کمثله شیء) فهو أکبر من العرش بأربع أصابع) . ((العواصم من القواصم: 209.)). ابن عربی در تفسیر آیه شریفه (الرحمن علی العرش استوی)می گوید: خداوند بر روی عرش می نشیند و چهار انگشت از عرش بزرگتر (پهن تر) می باشد زیرا خداوند عظیم است و نمی شود که با عرش یکسان باشد و از این روی چهار انگشت از عرش بزرگتر می باشد. طبری در تفسیر خود در ذیل آیه شریفه (وسع کرسیّه السماوات والأرض) از عبد اللّه بن خلیفه از رسول اکرم(صلی الله علیه وآله وسلم) نقل کرده که فرمود: (وإنّه لیقعد علیه فما یفضل منه مقدار أربع أصابع، ثمّ قال بأصابعه) خداوند بر روی کرسی می نشیند و از هر طرف به مقدار چهار انگشت از کرسی پهن تر می باشد، آنگاه حضرت فرمود: به مقدار چهار انگشت خداوند. وقال الدیلمی قال ابن عمر : (إنّ اللّه عزّ وجل ملأ عرشه یفضل منه کما یدور العرش أربعه أصابع بأصابع الرحمن عز وجل).(فردوس الأخبار ج 1 ص 219) دیلمی از عبد اللّه عمر نقل کرده که خداوند، عرش خود را پر می کند به طوری که از هر طرف، چهار انگشت به اندازه انگشت خداوند، بیشتر می آید.
بخاری در صحیح خود از ابو هریره نقل کرده که پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله وسلم)فرمود: (یضحک اللّه إلی رجلین یقتل أحدهما الآخر فکلاهما یدخل الجنّه) خداوند می خندد بر دو نفری که همدیگر را می کشند و هر دو وارد بهشت می شوند.
به گزارش شیعه آنلاین به نقل از پایگاه وهابیت و اسلام، ابن تیمیه در رساله (عقیده الحمویّه) می نویسد: خداوند می خندد، و روز قیامت در حال خنده بر بندگان خود تجلّی می کند:
((مجموعه الرسائل الکبری، رساله یازدهم: 451.)).
بخاری از ابو هریره از قول یکی از صحابه نقل می کند که از مهمانی پذیرائی کرده بود، به محضر پیامبر گرامی(صلی الله علیه وآله وسلم)رسید و حضرت فرمود: (ضحک اللّه اللیله). خداوند شب گذشته به خاطر پذیرائی تو از مهمان، خندید . ((صحیح بخاری، ج 4، ص 226، کتاب المناقب، باب مناقب الأنصار.)).
بخاری در صحیح خود از ابو هریر نقل کرده که پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم)فرمود: (یضحک اللّه إلی رجلین یقتل أحدهما الآخر فکلاهما یدخل الجنّه) خداوند می خندد بر دو نفری که همدیگر را می کشند و هر دو وارد بهشت می شوند .((صحیح بخاری، ج 3، ص 210، کتاب الجهاد مناقب، باب وجوب النفیر، صحیح مسلم، ج 6، ص 40، کتاب الإماره، باب بیان الرجلین یقتل أحدهما الآخر.)).
قال ابوبکر ابن العربی فی العواصم: (الرحمن علی العرش استوی)قالوا: (إنّه جالس علیه، متّصل به، وأنّه أکبر بأربع أصابع، إذ لایصحّ أن یکون أصغر منه، لأنّه العظیم، ولا یکون مثله لأنّه (لیس کمثله شیء) فهو أکبر من العرش بأربع أصابع) . ((العواصم من القواصم: 209.)).
ابن عربی در تفسیر آیه شریفه (الرحمن علی العرش استوی)می گوید: خداوند بر روی عرش می نشیند و چهار انگشت از عرش بزرگتر (پهن تر) می باشد زیرا خداوند عظیم است و نمی شود که با عرش یکسان باشد و از این روی چهار انگشت از عرش بزرگتر می باشد.
طبری در تفسیر خود در ذیل آیه شریفه (وسع کرسیّه السماوات والأرض) از عبد اللّه بن خلیفه از رسول اکرم(صلی الله علیه وآله وسلم) نقل کرده که فرمود: (وإنّه لیقعد علیه فما یفضل منه مقدار أربع أصابع، ثمّ قال بأصابعه) خداوند بر روی کرسی می نشیند و از هر طرف به مقدار چهار انگشت از کرسی پهن تر می باشد، آنگاه حضرت فرمود: به مقدار چهار انگشت خداوند.
وقال الدیلمی قال ابن عمر : (إنّ اللّه عزّ وجل ملأ عرشه یفضل منه کما یدور العرش أربعه أصابع بأصابع الرحمن عز وجل).(فردوس الأخبار ج 1 ص 219)
دیلمی از عبد اللّه عمر نقل کرده که خداوند، عرش خود را پر می کند به طوری که از هر طرف، چهار انگشت به اندازه انگشت خداوند، بیشتر می آید.
- [سایر] وهابیت در مورد مهدویت چه عقیده ای دارند؟
- [سایر] وهابیت در مورد تحریف قرآن و شیعه چه عقیده ای دارند؟
- [سایر] وهابیت در مورد امر به معروف و نهی از منکر چه عقیده ای دارند؟
- [سایر] وهابیت در مورد فضائل اهل بیت ع چه عقیده ای دارند؟
- [سایر] شبهه: طبق عقیده وهابیت نذر کردن برای قبور ، مانند عمل مشرکین در مقابل بت بوده و شرک است!
- [سایر] فلسفه عقیده به خدا و پیامبران و امامان چیست؟
- [سایر] وهابیت در مورد خدا چه دیدگاهی دارند؟
- [سایر] وهابیت در مورد خدا چه دیدگاهی دارند؟
- [سایر] دیدگاه وهابیت در مورد خدا چیست؟
- [سایر] علمای سلفی در مورد دیدن خدا چه عقیده ای دارند؟
- [آیت الله وحید خراسانی] اگر از کافر یا کسی که به دادن خمس عقیده ندارد مالی به دست شیعه اثنی عشری بیاید واجب نیست خمس ان را بدهد
- [آیت الله نوری همدانی] اگر از کافر یا کسی که به دادن خمس عقیده ندارد ؛ مالی بدست انسان بیاید ؛ واجب نیست خمس آن را بدهد .
- [آیت الله سبحانی] اگر از کافر یا کسی که به دادن خمس عقیده ندارد; مالی به دست انسان آید، واجب نیست خمس آن را بدهد.
- [آیت الله اردبیلی] اگر از کافر یا کسی که به دادن خُمس عقیده ندارد، مالی به دست انسان آید، واجب نیست خُمس آن را بدهد.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر امام جماعت قضای نماز یومیه خود یا کس دیگر را که فوت آن به عقیده مأموم یقینی باشد میخواند، میشود به او اقتدا کرد، ولی اگر به عقیده مأموم یقینی نباشد، نمیشود اقتدا نمود؛ مگر در برخی صورتهای خاص؛ مثل آن که مأموم و کسی که امام نماز قضای او را میخواند، احتیاط مشابهی داشته باشند، چنانچه در مسأله قبل توضیح داده شد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] هرگاه مالی به دست انسان از شخص کافر، یا کسی که عقیده به خمس ندارد از طریق تجارت یا غیر آن بیاید، دادن خمس آن واجب نیست، اما اگر عقیده به خمس دارد ولی خمس آن را نداده، دادن خمس آن واجب است.
- [آیت الله مظاهری] اگر از کافر یا کسی که به دادن خمس عقیده ندارد مالی به دست انسان برسد، واجب نیست خمس آن را بدهد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . حضور در کلاس درسی که استاد آن، فساد عقیده داشته باشد و در ضمن درس، به طور ضمنی، علیه اسلام تبلیغ می کند، جایز نیست.
- [آیت الله سیستانی] اگر از کافر یا کسی که به دادن خمس عقیده ندارد ، یا خمس نمیدهد ، مالی به دست انسان آید ، واجب نیست خمس آن را بدهد .
- [آیت الله خوئی] اگر از کافر یا کسی که به دادن خمس عقیده ندارد، مالی بهدست انسان آید، واجب نیست خمس آن را بدهد.