مادری هستم که دختر 15 ساله‌ام را خود به مدرسه می برم. آیا این رفتار من اشکال دارد؟
این رفتار شما به چند دلیل درست نیست: 1- تلفی او این خواهد بود که هنوز کودکش می‌پندارید؛ در حالی که بزرگ شده و استقلال طلب است. 2- همسالان، داوری خوبی دربارة‌ او نخواهند داشت و با تعبیرهایی چون (بچه ننه)، (لوس) و ... او را می‌آزارند. 3- برداشت آشنایان و همسایگان این خواهد بود که به دخترتان اعتماد ندارید و او از این مسأله رنج می‌برد. اجازه دهید فرزندتان خود به مدرسه برود تا حس استقلال او تقویت شود. او در سنی است که از همراهی با همسالان لذت می‌برد و روحیة اجتماعی‌اش تقویت می‌شود. وابستگی به شما مطلوب نیست. اگر به هر دلیلی محبور هستید با او همراه باشید، دویست متر مانده به منزل از وی جدا شوید. اگر نگران مسائل اخلاقی هستید، با برخورد خوب و توجه به خواسته‌های منطقی‌اش و اظهار اعتماد پیشتوانة فرهنگی ایجاد کنید. هنگام رفتن به مدرسه از تذکرهای مستقیم اخلاقی (به نامحرم نگاه نکنی؛ ححابت را حفظ کنی، عفت داشته باشی؛ به بیراهه نروی و ...) بپرهیزید و از تذکرهای غیر مستقیم (دختر من آن قدر خوب و فهمیده است که شأن خود و خانواده‌اش را رعایت می کند) استفاده کنید. اگر نگران خطرها هستید، به خدا توکل کنید؛ خود را به اقیانوس بیکران الاهی بسپارید و به حفاظت خدای بزرک و مهربان معتقد باشید. گر نگه‌دار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد شب تاریک و ره باریک و من مست و گرنه صد قدح، نفتاده بشکست صدقة روزانه در ایجاد آرامش برای شما و فرزندتان بسیار مؤثر است. www.morsalat.com
عنوان سوال:

مادری هستم که دختر 15 ساله‌ام را خود به مدرسه می برم. آیا این رفتار من اشکال دارد؟


پاسخ:

این رفتار شما به چند دلیل درست نیست:
1- تلفی او این خواهد بود که هنوز کودکش می‌پندارید؛ در حالی که بزرگ شده و استقلال طلب است.
2- همسالان، داوری خوبی دربارة‌ او نخواهند داشت و با تعبیرهایی چون (بچه ننه)، (لوس) و ... او را می‌آزارند.
3- برداشت آشنایان و همسایگان این خواهد بود که به دخترتان اعتماد ندارید و او از این مسأله رنج می‌برد. اجازه دهید فرزندتان خود به مدرسه برود تا حس استقلال او تقویت شود. او در سنی است که از همراهی با همسالان لذت می‌برد و روحیة اجتماعی‌اش تقویت می‌شود. وابستگی به شما مطلوب نیست. اگر به هر دلیلی محبور هستید با او همراه باشید، دویست متر مانده به منزل از وی جدا شوید.
اگر نگران مسائل اخلاقی هستید، با برخورد خوب و توجه به خواسته‌های منطقی‌اش و اظهار اعتماد پیشتوانة فرهنگی ایجاد کنید. هنگام رفتن به مدرسه از تذکرهای مستقیم اخلاقی (به نامحرم نگاه نکنی؛ ححابت را حفظ کنی، عفت داشته باشی؛ به بیراهه نروی و ...) بپرهیزید و از تذکرهای غیر مستقیم (دختر من آن قدر خوب و فهمیده است که شأن خود و خانواده‌اش را رعایت می کند) استفاده کنید.
اگر نگران خطرها هستید، به خدا توکل کنید؛ خود را به اقیانوس بیکران الاهی بسپارید و به حفاظت خدای بزرک و مهربان معتقد باشید.
گر نگه‌دار من آن است که من می‌دانم
شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد
شب تاریک و ره باریک و من مست
و گرنه صد قدح، نفتاده بشکست
صدقة روزانه در ایجاد آرامش برای شما و فرزندتان بسیار مؤثر است.
www.morsalat.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین