معاویه کسی که وهابی ها این قدر قبولش دارند!! سوال: آیا صحیح است که معاویه هنگام ایراد خطبه و سخنرانی و به هنگامی که روی منبر نشسته بود اخراج ریح می کرده وباد معده سر می داد؟؟چنانچه زمخشری به این نکته اشاره کرده است؟ روزی به هنگام ایراد سخنرانی روی منبر بادی ول کرد و سپس برای توجیه این کار مودبانه خود گفت :ای مردم خداوند عز و جل بدن ما را آفریده و درآن باد قرار داده و انسان ها نمی توانند از در رفتن آن جلوگیری کنند. ناگهان یکی از حاظران به نام صعصعه بن صوحان گفت :آری ولی جای این کار در توالت و دستشویی است نه روی منبر چون بدعت است. پس حرمت مسجد و منبر و حدیث و خطبه و نماز چه می شود؟ ( افلتت من معاویه ریح علی المنبر فقال :یا ایها الناس ان الله خلق ایدانا و جعل فیها ارواحا فما تمالک الناس ان تخرج منهم فقام صعصعه بن صوحان فقال: اما بعد فان خروج الارواح فی المتوضئات سنه و علی المنابر بدعه و استغفرالله لی و لکم)(ربیع الابرار 4/172)
معاویه کسی که وهابی ها این قدر قبولش دارند!!
سوال:
آیا صحیح است که معاویه هنگام ایراد خطبه و سخنرانی و به هنگامی که روی منبر نشسته بود اخراج ریح می کرده وباد معده سر می داد؟؟چنانچه زمخشری به این نکته اشاره کرده است؟
روزی به هنگام ایراد سخنرانی روی منبر بادی ول کرد و سپس برای توجیه این کار مودبانه خود گفت :ای مردم خداوند عز و جل بدن ما را آفریده و درآن باد قرار داده و انسان ها نمی توانند از در رفتن آن جلوگیری کنند. ناگهان یکی از حاظران به نام صعصعه بن صوحان گفت :آری ولی جای این کار در توالت و دستشویی است نه روی منبر چون بدعت است. پس حرمت مسجد و منبر و حدیث و خطبه و نماز چه می شود؟
( افلتت من معاویه ریح علی المنبر فقال :یا ایها الناس ان الله خلق ایدانا و جعل فیها ارواحا فما تمالک الناس ان تخرج منهم فقام صعصعه بن صوحان فقال: اما بعد فان خروج الارواح فی المتوضئات سنه و علی المنابر بدعه و استغفرالله لی و لکم)(ربیع الابرار 4/172)
- [سایر] علت انفعال مردم در برابر سیاستهای معاویه چه بود و چرا امام حسین (علیه السلام) علنی با معاویه برخورد نکردند؟
- [سایر] شخصیت معاویه چگونه است؟
- [سایر] علت صلح و سازش امام حسن (ع) با معاویه چیست؟ آیا جنگ علی (ع) با معاویه، با صلح امام حسن (ع) با معاویه سازگار است و تفاوت در چیست؟
- [سایر] معاویه در هلاکت عثمان چه نقشی داشت؟
- [سایر] نامه عمر به معاویه چگونه آشکار شد؟
- [سایر] آیا ابن عباس در پایان عمرش به معاویه پیوست؟
- [سایر] ابن تیمیه در مورد یزید و معاویه چه نظری داشت؟
- [سایر] این درست است که اگر یزید هم مثل معاویه بود امام حسین ع قیام نمیکرد؟ چون ظاهر حفظ میکرد معاویه ولی یزید ریشه میخواست بکنه؟
- [سایر] اصولاً معاویه و یزید چه فرقی با هم داشتند؟
- [سایر] زیاد بن ابیه چه نسبتی با معاویه دارد؟
- [آیت الله مظاهری] ولیّ شرعی یا معلّم با اجازه ولیّ شرعی میتواند بچه را به اندازهای که ادب شود بزند، و در این صورت دیه ندارد گرچه به حدّ دیه برسد.
- [آیت الله بروجردی] اگر بچّه یکی از گناهان کبیره را انجام دهد، ولی یا معلّم او میتواند به قدری که ادب شود و دیه او واجب نشود، او را بزند.
- [آیت الله علوی گرگانی] جائزهای را که بانک یا صندوق قرض الحسنه به بعضی از کسانیکه در صندوق پس انداز حساب دارند میدهد، چون برای تشویق مردم ازخودش میدهد وضرر آن به کسی نمیرسد، حلال است. حدّی که برای بعضی از گناهان معیّن شده است حدّی که برای بعضی از گناهان معیّن شده است
- [آیت الله مظاهری] آبی که عاصم بوده اگر انسان شک کند هنوز عاصم است یا نه، حکم آب عاصم را دارد مثلاً آبی که به اندازه کر بوده اگر انسان شک کند از کر کمتر شده یا نه، مثل آب کر است. و آبی که عاصم نبوده اگر انسان شک کند عاصم شده یا نه، حکم آب عاصم را ندارد، مثلاً آبی که کمتر از کر بوده و انسان شک دارد به مقدار کر شده یا نه، حکم آب کر را ندارد.
- [آیت الله بهجت] خودداری کردن از بول و غائط مکروه است، و اگر به حدّی ضرر برساند که در حکمِ ضرر زدنِ حرام باشد، نباید خودداری کند.
- [آیت الله بهجت] استعمال ظرفی که روی آن را آب طلا یا آب نقره داده اند اشکال دارد، اگر چه به حدی نباشد که دو ظرف متصل به حساب بیاید.
- [آیت الله مظاهری] آب لولههای حمّام یا عمارات که متّصل به آب عاصم است حکم آب عاصم را دارد.
- [آیت الله نوری همدانی] برای رعایت ادب جلوتر از قبر پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم )و امام (علیه السلام ) نماز نخواند و چنانچه نماز خواندن بی احترامی و مستلزم هتک باشد ، حرام است و نماز بنابر احتیاط واجب صحیح نیست .
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر پدر یا مادر به فرزند خود امر کنند که نماز را به جماعت بخواند در صورتی که ترک آن موجب اذیت و ناراحتی یا اسائه ادب به پدر یا مادر باشد واجب است نماز را به جماعت بخواند.
- [آیت الله مظاهری] اگر کسی یکی از واجبات الهی را با توجّه به واجب بودن آن ترک کند یا یکی از محرّمات الهی را مرتکب شود حاکم شرع به هر اندازه که صلاح بداند دستور میدهد برای ادب کردن، او را تازیانه بزنند.